marime text:

Cel mai DRAMATIC moment din wrestling va ajunge la Hollywood! Povestea vietii si mortii lui Chris Benoit si care au fost cauzele:

Fanii wrestlingului vor avea ocazia in 2012 sa vada si sa inteleaga ce s-a intamplat in cel mai neasteptat, trist si dramatic moment din istoria acestui sport. Cei care nu sunt fani vor avea ocazia sa inteleaga sacrificiile pe care le fac luptatorii cand intra in ring.


	Cel mai <span style="color:#f00;">DRAMATIC </span>moment din wrestling va ajunge la Hollywood! Povestea vietii si mortii lui Chris Benoit si care au fost cauzele:

Ultimele zile din viata lui Chris Benoit vor ajunge pe "marele ecran" intr-un film numit "Crossface", manevra facuta celebra de fostul mare luptator.

SRG Films a cumparat drepturile de la Matthew Randazzo care a scris cartea "Ring of Hell: The Story of Chris Benoit and the Fall of the Pro Wrestling Industry" si va incerca prin acest thriller sa spuna povestea luptatorului a carui viata s-a incheiat cu o dubla crima si o sinucidere.

Sarah Coulter a scris deja prima versiune a scenariului iar filmarile vor incepe peste un an. Au inceput deja discutiile in ceea ce priveste castingul si posibilii actori si directori.

Coulter a spus despre film si poveste: “Oamenii se gandesc imediat la steroizi, niciodata nu se gandesc la traumele pe care le au la cap acesti wrestleri, loviturile pe care le primesc in profesia lor, nici nu se gandesc la programul riguros care ii tine la munca si atunci cand nu ar trebui sa fie. Povestea lui Chris Benoit este una care trebuie neaparat sa fie scoasa la lumina".

Chris Benoit a murit pe 24 Iunie 2007. S-a determinat ca Benoit este vinovat pentru omorarea sotiei si a copilului sau dupa care s-a sinucis prin spanzurare. Cunoscut ca un familist convins si unul dintre cei mai placuti luptatori din vestiar, majoritatea colegilor de breasla au pus pe seama numeroaselor comotii suferite de-a lungul carierei care au dus la dementa.

De la acel moment, loviturile directe in cap au devenit interzise in wrestling in WWE, Triple H fiind amendat dupa o astfel de lovitura in meciul cu Undertaker de la Wrestlemania din acest an. De asemenea, unui luptator care sufera o comotie in ring nu ii mai este permis sa lupte pana cand nu este refacut 100%.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu