marime text:

FOTO: Triple H te obliga sa te joci! Vezi cele mai NOI momente din filmul "The Chaperone"!

Triple H are o misiune extrem de dificila. Aflat la primul rol principal intr-un film, "Asasinul Cerebral" trebuie sa joace rolul unui spargator de banci care vrea sa isi recucereasca familia. Intra sa vezi super-poze din film si la ce cinematografe va fi lansat filmul!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Triple H te obliga sa te joci! Vezi cele mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">NOI</span> momente din filmul &quot;The Chaperone&quot;!

Pana acum, doar 3 cinematografe au fost anuntate pe lista celor care vor difuza in premiera filmul "The Chaperone". Pe 18 Februarie fanii il vor putea vedea intr-o super comedie pe Triple H in urmatoarele locatii:

* The Harkins Chino Hills 18 in Chino Hills, California
* The Harkins Arrowhead Fountains 18 in Peoria, Arizona
* The Harkins Southlake 14 in Southlake, Texas


In film, Ray Bradstone (Triple H) este cel mai bun <sofer din industrie> dar este determinat sa devina cuminte si sa fie un tata adevarat pentru fiica lui, Sally (Ariel Winter), si sa se impace cu fosta sotie, Lynne (Annabeth Gish). In timp ce Ray se chinuie sa gaseasca o slujba legala, fostii lui colegi cu care spargea banci, condusi de Phillip Larue (Kevin Corrigan), ii ofera o ultima slujba. Accepta la inceput insa se razgandeste in ultima clipa si ii lasa pe acestia fara soferi. Ray decide mai bine sa fie un <chaperone> la excursia cu scoala a lui Sally. Cand jaful ia o intorsatura proasta, Larue da vina pe Ray si urmareste autobuzul pana la Muzeul National de Istorie din New Orleans. Ray trebuie sa rezolve problemele cu Larue in timp ce supervizeaza clasa lui Sally in excursia care devine cea mai nebuna din istorie!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu