marime text:

John Cena, langa Arnold Schwarzenegger la revenirea acestuia la Hollywood?!

Daca in WWE John Cena are un conflict personal cu un titan, The Rock, el ar putea sa aiba unul cu un nume si mai mare - Arnold Schwarzenegger! Mai mult, Cena ar putea sa apara intr-un serial alaturi de acesta! Cine crezi ca ar castiga un meci? :)


	John Cena, langa Arnold Schwarzenegger la revenirea acestuia la Hollywood?!

ScreenRant.com:
"Legenda de la Hollywood si fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are nu numai filme in plan. Reprezentati ai actorului au dezvaluit ca acesta va anunta pe 4 Aprilie un serial TV la festivalul MIPTV de la Cannes.

Foarte putine informatii au fost dezvaluite, proiectul fiind tinut secret pana la anuntul de 4 Aprilie. Zvonul cel mai consistent se refera insa la un fost film din 1994 al lui Arnold in care juca alaturi de Jamie Lee Curtis - True Lies.

Daca o continuare sub forma unui film este improbabila, Screen Rant a auzit numeroase zvonuri despre o adaptare a povestii sub forma unui serial in care ar putea sa apara si John Cena!"

Pana la acel seria, John Cena va aparea intr-un film numit "Blood Brothers" iar WWE-ul are de gand sa publice si o nuvela care spune povestea filmului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu