marime text:

VIDEO: Pana sa puna mana pe John Cena, The Rock a dat de pereti cu Vin Diesel! Vezi o scena de bataie din Fast Five

Probabil cel mai tare film din cariera lui The Rock de pana acum a aduna deja 33 de milioane de dolari incasari doar din seara lansarii! Iar una dintre marile atractii este scena de bataie dintre el si Vin Diesel! Vezi cum a fost creata


	<span style="color:#f00;">VIDEO:</span> Pana sa puna mana pe John Cena, The Rock a dat de pereti cu Vin Diesel! <span style="color:#f00;">Vezi o scena de bataie din Fast Five</span>

Fast Five ar putea sa devina unul dintre cele mai tari filme din istoria companiei Universal din punct de vedere al  incasarilor, estimandu-se undeva la 80 de milioane in primul weekend!

The Rock este personaj principal in acest al 5-lea film si isi face incalzirea pentru meciul cu John Cena de la Wrestlemania 28 din Miami printr-o lupta dura cu un alt dur: Vin Diesel. Vezi mai jos cum a fost creata bataia dintre Hobb(The Rock) si Dominic(Vin Diesel)

Vin Diesel si Paul Walker conduc o echipa formata din toate starurile care au jucat in filmele anterioare ale francizei cladite pe viteza – Fast Five. in al cincilea film al seriei, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.

De cand Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom sa evadeze, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum intr-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. isi aduna echipa de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l infrunte pe omul de afaceri corupt care ii vrea morti. Dar acesta nu e singurul care ii vaneaza.

Agentul federal Luke Hobbs (Johnson), un tip dur si inflexibil, nu-si rateaza niciodata tintele. Cand primeste misiunea sa dea de urma lui Dom si Brian, isi aduna echipa si lanseaza artileria grea pentru a-i captura. Dar isi va da seama curand ca e greu sa-i mai deosebesti pe cei buni de cei rai. Asa ca va fi nevoit sase bazeze numai si numai pe instinctele sale pentru a-si incolti prada... inainte ca altcineva sa o doboare inaintea lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu