marime text:

Charlie Haas: "E foarte dureros sa iti ingropi un prieten"

Dat afara recent din WWE, Charlie Haas si-a varsat naduful intr-un interviu la un post de radio. Ce a spus Charlie Haas despre Umaga, despre fostul lui partener din WWE si daca se va duce in TNA, citeste mai jos.

Charlie Haas: "E foarte dureros sa iti ingropi un prieten"

"Umaga era cel mai bun prieten al meu de foarte multi ani. Inca de cand am inceput amandoi sa ne antrenam ca sa devenim wrestleri. A fost cu mine cand mi-am gasit fratele mort. Era prietenul meu, iar familia lui e familia mea. Este mult prea dureros sa ma gandesc la ce s-a intamplat - e foarte greu sa iti ingropi un prieten" a spus, vizibil afectat, Charlie Haas. 

Cand s-a adus vorba despre fostului partener din WWE, Charlie Haas se dezlantuie: "E limpede ca exista cineva care are ceva cu el. Nu stiu de ce, poate pentru ca e un wrestler mult prea bun. Cineva nu vrea ca el sa reuseasca. E mare pacat, pentru ca e probabil unul dintre cei mai buni atleti din industrie. Pentru el, ar fi mai bine sa plece in alta promotie!".

"Probabil voi ajunge fie in TNA, fie in Ring of Honor. Vreau insa sa lupt cu oameni cu care nu am avut inca ocazia. In TNA e Elijah Burke (The Pope), o alta mare eroare a WWE-ului, ai acolo un Kurt Angle, un AJ Styles, un Samoa Joe. Nu mai vorbim de Jeff Hardy, care este fara indoiala cel mai iubit wrestler din lume".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu