marime text:

Dureros - Trece cu adversarul printr-o masa acoperita cu sarma ghimpata!

Titlul spune totul. In promotiile independente astfel de lucruri sunt des intalnite. Wrestlerii sunt gata sa faca orice pentru a ajunge in ligile superioare! Intra sa vezi un super-filmulet cu o manevra inovatoare (Fire Thunder Driver) folosita intr-un mod...dureros!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 19:12:10)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
laur (2010-06-14 16:05:24)
asta nu e nimik uitativa pe youtube la abyss vs sabu sa vedeti akolo cata sarma ghimpata raspunde »
Geanini si id meu spydy_2009 (2010-05-22 19:16:31)
Ba astea ori snt nebuni ori sunt prosti nu ati vazut ca a picat cu capul in masa prin pasa si apoi in asfalt ce ampiti il putea omora dar misto manevra :)) raspunde »
BLASTER (2010-05-10 15:23:00)
Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT Holly SHIT raspunde »
hunter (2010-05-09 14:52:01)
CZW (Combat Zone Wrestling) in meciuri se folosesc numai neoane, sarma ghimpata, razatori si tot felul de alte arme. Ma mir cum de nu mor ca ies din meciuri plini numai de sange. Sunt nebuni dea binelea raspunde »