marime text:

FOTO: Festivalul murdariei are loc in Coreea de Sud!

Festivalul anual de noroi din Coreea de Sud, Boryeong Mud, a ajuns la a 13-a editie. In fiecare an acest eveniment atrage mii de turisti dornici de senzatii tari si batai cu noroi.


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO: </span>Festivalul murdariei are loc in Coreea de Sud!

estivalul Boryeong Mud este un eveniment anual care are loc in luna Iulie in Boryeong, Coreea de Sud. Prima editie a avut loc in 1998 si, pana in 2007, festivalul a atras 2.2 milioane de vizitatori!

Noroiul este scos de langa oras, adus pana la plaja Daecheon si pus in bazinul numit 'Mud Experience Land'. Noroiul este bogat in minerale si este folosit si pentru fabricarea cosmeticelor.

Unii dintre participantii de la finalul weekendului sunt turisti straini, in special soldati americani, dar majoritatea sunt coreeni, atrasi de marketingul inteligent facut de cei din oras. Mai marii orasului au descoperit ca noroiul este mai util folosit in scopuri turistice decat pentru agricultura. Anul acesta festivalul se desfasoara in perioada 17-25. Pe langa relaxarea in noroiul care face bine sanatatii, organizatorii au si turnee de wrestling.

Daca s-ar organiza in Romania un astfel de festival, te-ai arunca in noroi?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu