marime text:

Hulk Hogan isi petrece Sarbatorile in spital! Vezi de ce se opereaza din nou la spate

Omul care decide tot ce misca in TNA in acest moment are probleme mari de sanatate. Hulk Hogan s-a internat ieri in spital si se pare ca ar putea sa ramana acolo pana in 2011! Operatia la spate e programata pentru azi. Vezi dezvaluirile ingrijoratoare ale unui prieten!


	Hulk Hogan isi petrece Sarbatorile in spital! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi de ce se opereaza din nou la spate</span>

Terry “Hulk Hogan” Bollea s-a internat in spitalul din Tampa, Florida marti dimineata pentru a se opera astazi la spate. O sursa a dezvalui site-ului RadarOnline.com ca Hogan 'incearca sa rezolve probleme mari la spate care au devenit din ce in ce mai mari in ultima vreme. Ideea e sa fie gasite solutii reale pentru a scapa de durerile insuportabile.'

Fostul wrestler ar putea sa stea in spital in perioada Craciunului, a mai dezvaluit sursa care adauga chiar ca Hogan ar putea fi internat pana dupa Anul Nou!

A fost o saptamana plina de evenimente pentru Hogan. S-a casatorit cu iubita lui cu care era impreuna de cativa ani, Jennifer McDaniels, iar la nunta a fost si un conflict intre un bodyguard si un paparazzi, conflict ce s-a incheiat cu interventia politiei!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu