marime text:

Jeff Hardy a aflat VERDICTUL la 2 ani de la arestare! Vezi cat timp va sta in inchisoare si ce alte pedepse a primit!

Dupa un proces al carui final parea sa nu mai vina dupa mai bine de 10 amanari, Jeff Hardy a decis sa pledeze vinovat! Verdictul a fost unul bland avand in vedere ca popularul wrestler putea sa ajunga in puscarie ani buni! Totusi, Jeff va ajunge in inchisoare!

	Jeff Hardy a aflat <span style="color:#f00;">VERDICTUL </span>la 2 ani de la arestare! Vezi cat timp va sta in inchisoare si ce alte pedepse a primit!

Arestat pe 10 Septembrie 2009, Jeff Hardy a pledat vinovat iar judecator a dat in sfarsit verdictul saptamana trecuta! Datorita faptului ca a pledat vinovat, fratele mai mic al lui Matt a scapat de cateva capete de acuzare si va sta in inchisoare doar 10 zile!

Wrestlerul de 34 de ani care s-a intors in TNA recent a pledat vinovat la 2 capete de acuzare pentru posesiunea unei substante aflate sub control cu intentia de a face trafic si la un cap de acuzare pentru conspiratie la traficul de opium.

Judecator Joseph Turner a suspendat sentinta de incarcerare a lui Hardy pentru 20-33 de luni cu conditia ca wrestlerul sa faca parte dintr-un program pentru a scapa de dependenta si sa respecte cu strictete termenii eliberarii conditionate, care va dura 30 de luni! De asemenea, Hardy va trebui sa plateasca 100.000 de dolari amenda.

Avocatul lui Hardy, James Van Camp, a spus ca wrestlerul a inceput sa consume substante interzise pentru a infrunta durerile pe care le are din cauza profesiei sale. Toate pastilele pe care le-a avut in casa Jeff Hardy in urma perchezitiei de pe 10 Septembrie 2009 cand a fost arestat le obtinuse de la un fan,Thomas Ray Cruz, dupa un meci din Florida. Cruz risca si el puscaria.

Hardy ramane in TNA iar avocatul sau, Van Camp, i-a cerut judecatorului sa-i permita lui Jeff sa calatoreasca in afara statului Carolina de Nord pentru a-si continua munca. Judecatorul a aprobat cererea avocatului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariutelearca (2012-02-27 10:05:38)
da super asa i trebuie sa stea la parnaie raspunde »
diana constantin (30 2013)
de ce trebuie sa stea la parnaie tie tiar conveni?!
raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 17:20:15)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
tnashit60 (2012-02-08 13:27:32)
ba TNA-ul e un show de ***** ca jeff hardy arestat , deci mi-e imi place de Cena nu de jeff , matt , rvd , batista da cena e cel mai tare si tna sa asculta : -TNA e ***** ! raspunde »
Fotbal (2011-09-27 01:46:09)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici www. TinyUrl. com/ManagerDeFotbal (Fara Spatiu dupa punct) Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! www. TinyUrl. com/ManagerDeFotbal raspunde »
Romania (2011-09-26 18:39:03)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici /ManagerDeFotbal Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! /ManagerDeFotbal raspunde »
Catalin (2011-09-22 15:39:01)
intrati pe / raspunde »
Romania (2011-09-19 05:55:17)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici www. TinyUrl. com /ManagerLeague (Fara Spatii) Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! www. TinyUrl. com /ManagerLeague (Legata Adresa) raspunde »
yonut (13 2012)
bwa ce drq tot intRATI PE SITE-UL DE WRESLING SA NE VORBITI DE FOTBALlasatine drq fani ai fotbalului
raspunde »
Romania (2011-09-18 06:51:24)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici www. TinyUrl. com /ManagerLeague (Fara Spatii) Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! www. TinyUrl. com /ManagerLeague (Legata Adresa) raspunde »
rob3rt (2011-09-18 00:00:21)
ce plwm ma ca 100.000 de E iesi pe cautiune in plwm ca sa facea inchisoare aia e amenda 100.000 e toata ziua cautiune . raspunde »
al3x (2011-09-17 23:55:35)
ai de capu lui. wa astea care ziceti ca wrestlingul e adevarat sujeti mu3 1 la mana poti sa iei u o galeata dasta cand ti-o **** unu un scaun in cap in spital ajungi 2 dc plwm cand se lovesc cu pumnii in mu3 nu curge sange ca daca ii futi lu unu una in nas curge bulionu !!! 3 antonio suji mu3 taci in mortzii matii de copil copac mai mult de 14 ani nu ai si ce plwm ai practicat u ma k1 ca daca iti pune unu piciorul dupa ceafa esti in coma bootule raspunde »
copilas gura (19 2011)
copilas gura tu habar nai ce antrenamente au aia asa ca....
raspunde »
revolta prostiei... (18 2011)
Bai treaba ai u cu ba lor ce zik..k nici u nu ejti mai tare ...aia kre injura sunt cei care nu au alt mod de cuvinte nu vorbe ...doar droguri bautura pumni si injuraturi...u faci parte din ei...
raspunde »