marime text:

Samoa Joe a luat decizia! Vezi cu ce companie a semnat fostul Campion Mondial!

Poreclit 'The Samoan Submission Machine', Samoa Joe a luat decizia! Dupa ce contractul sau cu TNA-ul a expirat, Joe a fost wrestlerul de care se vorbea cel mai mult, fanii WWE-ului sperand ca acesta sa vina sa aiba meciuri de vis cu CM Punk sau John Cena! Vezi ce a ales Joe


	Samoa Joe a luat decizia! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi cu ce companie a semnat fostul Campion Mondial!</span>

Cei din TNA pot rasufla usurati. Omul care a fost neinvins in primele 18 luni in companie a decis sa ramana alaturi de ei! In ciuda faptului ca a parut in scadere de forma in 2010 dupa venirea in TNA a unor nume precum Hulk Hogan, Jeff Hardy sau Rob Van Dam, Joe a ramas loial companiei in care a devenit Campion Mondial!

Bun prieten cu CM Punk cu care s-a luptat in trecut in Ring of Honor, dar si cu John Cena, Samoa Joe a decis sa isi incerce norocul in TNA.

Cea care a dezvaluit acest lucru a fost chiar fosta si noua sefa a lui Joe, Dixie Carter: "Suntem mandrii sa dezvaluim ca Samoa Joe a semnat un nou contract cu noi.
Ma simt foarte bine sa stiu ca am un samoan foarte determinat si concentrat de partea mea.
Felicitari!"

Dixie se refera la razboiul pe care il duce in companie impotriva 'Nemuritorilor' Hulk Hogan, Eric Bischoff si Jeff Hardy. Joe nu mai aparuse in TNA de cand pierduse la Final Resolution impotriva lui Jeff Jarrett.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu