marime text:

Star important din TNA, momit cu multi bani de noua promotie a lui Wilpon?! Cine crezi ca e?

Dupa ce s-a zvonit ca i-au cautat pe Bryan Danielson si Chris Jericho, noua federatie de wrestling pentru care banii nu sunt o problema incearca sa aduca wrestleri din TNA! Cine crezi ca este cel care a fost ofertat?


	Star important din TNA, momit cu multi bani de noua promotie a lui Wilpon?! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cine crezi ca e?</span>

Surse din cadrul TNA au dezvaluit ca unul dintre cei mai importanti wrestleri din TNA le-a spus mai multor prieteni ca grupul Wilpon i-a oferit 40.000 de dolari ca sa apara la primul show al promotiei!
Totusi, surse cred ca wrestlerul in cauza blufeaza si ca nu i-a fost oferit niciun ban.
Ni s-a spus ca respectivul wrestler din TNA, al carui nume nu il dezvaluim, face astfel de dezvaluiri ca sa isi asigure spatele si sa isi exprime astfel interesul fata de promotia Wilpon daca acea oferta chiar va veni. Daca TNA-ul nu se ridica de la pamant, wrestlerul respectiv considera ca nu mai poate lucra acolo.

Sursa: Wrestlezone

Dupa ce s-a zvonit ca Bryan Danielson si Chris Jericho au fost contactati pentru o venire in promotia lui Wilpon (in cazul lui Jericho, dupa ce ii expira contractul cu WWE-ul).

Pentru fanii wrestlingului, aceasta noua promotie nu poate fi decat un lucru bun pentru ca in orice sport competitia e bine-venita.

Cine crezi ca este wrestlerul de top din TNA contactat de grupul Wilpon?

Sondaj
Cine crezi ca este wrestlerul de top din TNA contactat de grupul Wilpon? (1247 voturi)
 
Samoa Joe
14.35%
179 voturi
 
AJ Styles
12.59%
157 voturi
 
Rob Van Dam
79 voturi
 
Jeff Hardy
40.50%
505 voturi
 
Kurt Angle
83 voturi
 
Abyss
34 voturi
 
Sting
11.31%
141 voturi
 
Mr Anderson
45 voturi
 
altul, scriu la comentariu
24 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu