marime text:

TNA, pe cale de disparitie? MOTIVELE pentru care Hogan si Bischoff vor sa schimbe totul!

Marea rivala a WWE-ul, Total Nonstop Action, trece printr-o perioada plina de schimbari. De la venirea lui Hulk Hogan si Eric Bischoff la sfarsitul lui 2009, compania a suferit o adevarata transformare! Vezi care e ultima schimbare planuita


	TNA, pe cale de disparitie? <span style="color:#f00;">MOTIVELE </span>pentru care Hogan si Bischoff vor sa schimbe totul!

Hulk Hogan si Eric Bischoff sunt clari cand vine vorba despre denumirea companiei. Cei doi vor sa renunte total la numele de TNA! Deja s-a facut o mare schimbare, show-ul saptamanal devenind Impact Wrestling, denumire pe care Hogan si Bischoff o doresc si pentru companie.

"M-am saturat sa explic tuturor de la ce vine TNA, ca nu vine de la <T*ts and A*s>(sani si fund). Cred ca Impact Wrestling explica perfect mesajul pe care vrem sa il transmitem" a spus Hogan la o emisiune radio.

Si Eric Bischoff doreste ca aceasta schimbare sa aiba loc pentru ca numele "TNA" nu este luat in serios nici macar la sedintele companiei!

Aceasta schimbare vine si ca un raspuns la detasarea pe care o face WWE-ul de wrestling.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 17:21:21)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
Mirel G.L. (2011-05-20 23:35:11)
w w w . f o o tb a l l i d e n ti ty . c om – Cel mai nou si inovativ joc de fotbal al momentului unde ai optiunea de a juca meciuri in timp real impreuna cu alti jucatori umani. Daca ai stofa de antrenor, alege optiunea de a fi manager si dirijeaza ti echipa umana spre succes!! raspunde »
MarianDMX (27 2011)
Sa fac ceva pe fotbalul tau
raspunde »
Rockt{AC} (22 2011)
S-o suji tu si cu fotbalul tau.
raspunde »
Edgethebest (2011-05-20 18:29:08)
intrati pe *****!! raspunde »
bogdan (2011-05-20 13:24:05)
in sfarsit mai scrieti si de alta companie unde chiar se face wrestling. la cat de mult ati laudat si apreciat tna-ul la inceput pe atat de mult il ignorati acum. raspunde »
E-Wrestling (2011-05-20 09:29:29)
Cel mai tare forum de wrestling e-wrestling.tk Va astept raspunde »
E-Wrestling (2011-05-20 08:58:20)
Cel mai tare forum de wrestling *****/ Va astept raspunde »
el mai tare site de wrestling cu intrebari (2011-05-20 08:51:33)
intrati pe extremeallwrestling.webs.comIntrati acum e un site fffff misto. raspunde »
pheonix_6922 (2011-05-20 07:16:17)
in primul rand nu am venit sa injur si ma scuzati din cauza vocabularului reverentios cu virgula carem-am adresat mai devreme in anteriorul comentariu scris de mine ... dupa cum am spus stone cold ai dreptate ca se indeparteaza de wrestling compania wwe , pana si McMahon i-a schimbat numele in companie de sport de nustiu care ... insa cena nu este un fraier este iubit nu numai de copii si de femei pt ca cena iubeste copii are un suflet mare , de aceea a luat premii grammype tema asta , de aceea copii il iubesc pt ca alti wrestleri : 1 : nu au donat atatia bani pt ajutorul pt copii cu probleme (fundatia pt ajutor Make A Wish ) el da cele mai multe autografe , el isi arunca simbolurile de pe el pt fani , el afost ingropat de copii la bucuresti , si tot el esteCEL MAI CUMSECADE SUPERSTAR WWEmomentan... TNA-ul este numaiun fund si tate , nu ne intereseaza ca A FOST pt ca RARE ORI CEA FOST ESTE sau VA FI ... ganditiva ca sunt niste hoti care ne fura toti wrestlerii.. deaia acest sport minunat este PE CALE DE DISPARITIE si asta numai din cauza unor ra tangii :| multumesc mult astept raspunsuri civilizate si fara adresari reverentioase larevedere ! raspunde »
3:16 Stone Cold (2011-05-19 23:20:18)
Din articolul asta mi s-a parut foarte adevarata partea ca WWE se departeaza foarte mult de wrestling, au ajuns sa stie toata lumea ca e fake, parca e un film, cu toate ca cena e un fraier, astia de la wwe, fac in asa fel incat numai copii de 9-10 ani si femei sa se mai uite la ei. Daca dati reply impotriva , macar argumentati nu injurati ca porcii, ca tot voi va faceti de ras! raspunde »
adi (2011-05-19 22:15:17)
IMI PARE RAU PT CE A AJUNS TNA-UL ... sper sa-l transmiteti din nou pe sport.ro... raspunde »