marime text:

TNA-ul, pe un butoi de pulbere - Vezi "scuza" lor dupa ce l-au lasat pe Jeff Hardy sa lupte INTOXICAT!

Zilele lui Jeff Hardy in TNA si in wrestling par a fi numarate. Si asta pentru ca, daca TNA-ul nu ia o decizie dura in cazul lui, compania poate suferi o explozie provocata de cei din vestiar. Vezi care a fost prima decizie luata de cei din TNA in ceea ce-l priveste


	TNA-ul, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">pe un butoi de pulbere</span> - Vezi &quot;scuza&quot; lor dupa ce l-au lasat pe Jeff Hardy sa lupte <span style="color: rgb(255, 0, 0);">INTOXICAT</span>!

Oficialii din TNA au luat decizia a doua zi dupa ce s-a prezentat incapabil sa lupte la Victory Road sa-l trimita acasa pe Jeff Hardy pentru inregistrarile pe aceasta saptamana pentru Impact. Si cum sunt programate 3 show-uri inseamna ca Jeff Hardy nu va mai aparea 3 saptamani la Impactul difuzat la TV si aproape sigur va rata urmatorul PPV, Lockdown.

Aceasta este insa cea mai mic problema a lui Jeff. Asta pentru ca el nu mai are niciun aparator. Daca data trecuta cand acest lucru a avut lor, oficialii gandindu-se atunci sa-i ia Centura, si acum a fost lasat sa lupte desi starea lui era si mai serioasa dupa cum s-a vazut cand era sa pice din picioare la intrarea in ring. Iar acum nimeni din companie nu il mai apara. Multi insa se intreaba de ce a fost luata decizia ca el sa fie lasat sa lupte in fata a mii de oameni.

TNA Wrestling si-a cerut scuze fata de fani si a lansat urmatorul comunicat. Culmea, nu se vorbeste despre starea lui Jeff Hardy, ci doar de faptul ca PPV-ul nu a avut durata pe care o anuntasera!
"TNA Wrestling se straduieste sa le ofere tuturor fanilor care cumpara PPV-urile noastre un show care sa dureze cat mai aproape de 3 ore. Evenimentul de duminica, Victory Road, nu a fost deloc aproape de acest standard. Ajutorul pe care il acordati TNA-ului nu este niciodata trecut cu vederea. Pentru a arata cat de mult va apreciem suportul, vrem sa va oferim acces gratuit la TNAondemand.com, unde puteti vedea peste 300 de ore de meciuri din istoria TNA-ului gratuit."

TNA-ul insa este aproape de colaps. Si asta pentru ca cei 3 oameni care conduc, Eric Bischoff, Hulk Hogan si Vince Russo, nu mai au nicio autoritate dupa ce Jeff Hardy a fost lasat sa lupte. Mai mult, sunt destui care considera ca trimiterea acasa a lui Jeff Hardy a fost doar de fatada pentru a calma situatia si ca nu se va lua nicio alta decizie impotriva lui.

Lucrurile se schimba insa. La Impactul care va fi difuzat in America joi seara, Campionul Mondial din TNA, Sting, va arata fanilor o noua Centura si va renunta la cea pe care a adus-o Jeff Hardy.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu