marime text:

VIDEO: Cei mai buni 10 oameni care folosesc manevra Phoenix Splash!

Phoenix Splash este, probabil, cea mai frumoasa manevra pe care o poate face un high-flyer! Este, de asemenea, una dintre cele mai dificile manevre datorita surubului din pozitia de Moonsault - atunci cand iese, este superba! Intra sa vezi povestea manevrei Phoenix Splash si sa vezi cei mai buni 10 oameni care o folosesc!

Manevra a fost inventata de legendarul Hayabusa (pasarea fenix in japoneza). Hayabusa a creat aceasta manevra in urma unui drum in Mexic si, dupa ce fanii au avut o reactie socata (in capitala manevrelor aeriene), Hayabusa a stiut ca are ceva de aratat fanilor cand se va intoarce in Japonia. Nu a folosit-o imediat, dar atunci cand a facut-o, fanii din Japonia au fost mai uluiti ca niciodata. Ce e ciudat e ca a durat cativa ani pana cand au aparut si alti wrestleri care sa foloseasca manevra asta, dar, o data ce au facut-o, manevra a cucerit intreaga lume, lasand cu gura cascata atat oameni din Japonia, cat si oameni din America.

Din pacate, Hayabusa nu mai foloseste aceasta manevra. El a ramas paralizat dupa ce a gresit un Moonsault (vezi aici accidentul) . El a fost antrenat de tatal lui Rey Mysterio!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu