marime text:

VIDEO: Cei mai buni 10 oameni care folosesc manevra Phoenix Splash!

Phoenix Splash este, probabil, cea mai frumoasa manevra pe care o poate face un high-flyer! Este, de asemenea, una dintre cele mai dificile manevre datorita surubului din pozitia de Moonsault - atunci cand iese, este superba! Intra sa vezi povestea manevrei Phoenix Splash si sa vezi cei mai buni 10 oameni care o folosesc!

Manevra a fost inventata de legendarul Hayabusa (pasarea fenix in japoneza). Hayabusa a creat aceasta manevra in urma unui drum in Mexic si, dupa ce fanii au avut o reactie socata (in capitala manevrelor aeriene), Hayabusa a stiut ca are ceva de aratat fanilor cand se va intoarce in Japonia. Nu a folosit-o imediat, dar atunci cand a facut-o, fanii din Japonia au fost mai uluiti ca niciodata. Ce e ciudat e ca a durat cativa ani pana cand au aparut si alti wrestleri care sa foloseasca manevra asta, dar, o data ce au facut-o, manevra a cucerit intreaga lume, lasand cu gura cascata atat oameni din Japonia, cat si oameni din America.

Din pacate, Hayabusa nu mai foloseste aceasta manevra. El a ramas paralizat dupa ce a gresit un Moonsault (vezi aici accidentul) . El a fost antrenat de tatal lui Rey Mysterio!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 19:02:09)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice , ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
dani (2011-10-15 19:40:31)
gef e tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee raspunde »
Jeff Hardy (2010-07-01 14:03:19)
Lati vz pa ala numai jtiu cum il chema era imbracat in power rabger si Super Dragon Jeff Hardy in cap siin picioare raspunde »
razvanrazvan (2010-05-20 20:55:53)
www*rzvandwwe*piczo*com cel ma itare site de wrestling in care te inscrii cu un superstar din wrestling si poti castiga centurile site-ului. raspunde »
dx (2010-05-20 16:02:57)
marfa raspunde »