marime text:

VIDEO: Diva din wrestling, investigata de politie pentru ca I-A LUAT FOC atelierul auto!

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate dive din wrestling a intrat in belele cu legea! Culmea, totul a plecat de la un alt dezastru pentru ea - i-a ars atelierul auto! Vezi de ce sunt politistii cu ochii pe ea si de ce este suspectat incendiul!

Pompierii si detectivii care investigheaza incendierea premeditata au fost la fata locului la incendiul atelierului auto al divei din TNA Lisa Marie Varon (cunoscuta sub numele de Tara) in Louisville, Kentucky. 'Black Widow Customs' era obiectul unei investigatii al Protectiei Consumatorului.

Focul a fost stins insa pompierii au spus ca este suspicios.

Un angajat sustine ca s-a dus la atelier de dimineata iar acesta fusese spart si vandalizat si ca erau cateva focuri mici pe pamant langa o masina de dinauntru. Interiorul atelierului a fost distrus, conform spuselor angajatului.

Detectivii au dezvaluit ca investigheaza faptul ca 'Black Widow Customs' era subiectul unei investigatii a Protectiei Consumatorului din Louisville.

Nu au existat persoane ranite in incediu insa cateva magazine si ateliere din preajma au suferit daune din cauza fumului.

Atelierul Tarei era sub investigatie dupa ce un jucator de football american a acuzat ca i-a fost ridicata masina si apoi a fost stricata la atelier! Vezi mai jos povestea:

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu