marime text:

VIDEO-HORROR: Aluneca pe corzi si aproape isi rupe coloana!

Luptatorii care folosesc des corzile risca in fiecare secunda o accidentare grava - antrenamentele nu inseamna nimic intr-o secunda de neatentie! Un luptator a fost aproape sa se rupa in doua incercand un Moonsault de pe corzi! Intra sa vezi cum a cazut fiind aproape sa-si rupa spatele!

Cel din imagine este legendarul Hayabusa in ultima faza a carierei lui! Acest moment l-a lasat paralizat si i-a incheiat cariera la doar 31 de ani!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 19:16:14)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
CaNaByS (2011-01-22 21:29:51)
Din cate am inteles omul a ramas paralizat raspunde »
george (2010-06-14 11:18:34)
........mai avea mulkte de aratat,dar riscul meserii si-a spus cuvantul chiar si pe un om antrenat de tatal lui rey mysterio raspunde »
ovi cena (2010-05-13 14:20:13)
cred ca a durut raw e mai bn decit sa sari de la 5 metri inaltime si sa te duci drect pe pamint raspunde »