marime text:

VIDEO: Nunta lui Hogan, oprita de un ziarist INARMAT! Vezi bataia care a avut loc chiar inainte ca Hulk sa spuna 'Da'!

Daca initial conflictul care a avut loc la nunta lui Hulk Hogan a parut o gluma la inceput. Iata insa ca nu a fost deloc o gluma, ziaristul problematic strigand 'Am o arma!' Intra sa vezi bataia dintre seful de securitate al lui Hulk si ziarist si sa aflii de la ce a pornit totul!

TMZ a publicat noi dezvaluiri despre conflictul care a avut loc la nunta lui Hulk Hogan.
Conform surselor care au fost la nunta...seful care se ocupa cu securitatea lui Hogan si care este si prieten al Superstarului, Ron Howard, l-a rugat pe fotograf sa plece.
Sursele sustin ca Howard i-ar fi spus fotografului sa plece - pe numele sau Robert Martinez - si ca acesta i-a pus mana lui Howard in gat si a urlat 'Sunt inarmat'! Atunci a inceput bataia...si cineva de la nunta a chemat politia. Politia din Clearwater a confirmat ca s-a mentionat de o arma in altercatie.
Filmuletul de mai sus e filmat de Martinez care a pornit camera in timpul bataii, filmare urmarita si de politisti cand au sosit la fata locului.
S-a confirmat din nou ca nimeni nu a fost arestat - se pare insa ca Politia doreste sa vorbeasca din nou cu Howard despre incident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu