marime text:

VIDEO: Recordman in WWE, a semnat contractul cu TNA in fata camerelor! Vezi cine e si un top 20 al manevrelor lui

Dupa Matt Hardy, se pare ca cei din TNA au mai adus un nume mare din WWE! Culmea, e foarte bun prieten cu fratii Hardy si Shannon Moore, fosti wrestleri in WWE care acum sunt in TNA. UPDATE: Helms a anuntat oficial cu cine a semnat - NU E TNA!

Gregory 'The Hurricane' Helms a detinut Centura Cruiserweight pentru nu mai putin de 385 de zile, record care nu mai poate fi batut dupa ce aceasta centura a fost retrasa. De asemenea, Helms a fost si Campion la Echipe alaturi de Kane si Rosey (varul regretatului Umaga).
Chiar daca nu spune in filmulet cu ce companie a semnat, nu exista nici urma de indoiala ca este vorba de TNA, acolo unde sunt bunii lui prieteni, Jeff si Matt Hardy si Shannon Moore. Cu siguranta nu a resemnat cu WWE-ul care l-a concediat dupa un scandal in urma caruia a fost arestat si, mai ales, dupa atacurile asupra lui Shawn Michaels. In plus, mai mult ca sigur WWE-ul nu i-ar fi permis sa posteze pe Youtube momentul in care ar fi semnat contractul.

 

UPDATE: Gregory Helms a anuntat la show-ul radio 'Highway to Helms' ca a semnat un contract cu Lucha Libre USA, show-ul difuzat de MTV2!

Vezi mai jos cele mai tari 20 de manevre ale lui Gregory 'The Hurricane' Helms

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu