marime text:

VIDEO: Risca sa isi rupa piciorul pentru o victorie!

Wrestlingul amator in America e pe viata si pe moarte! Luptele intre adolescentii care sunt in colegiu sunt foarte spectaculoase! Intra sa vezi cu un pusti risca o manevra care putea sa il coste glezna!

Foarte multi wrestleri profesionisti au un trecut in wrestlingul amator - cele mai mari nume sunt Kurt Angle sau Jack Swagger! Mai mult, WWE-ul s-a orientat catre astfel de luptatori - a angajat recent 8 wrestleri amatori pe care i-a trimis in teritoriile de dezvoltare!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 19:11:22)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
marius (2010-05-18 19:24:10)
wreslari din wwe sunt mai spectaculosi decat astia do raspunde »
D-Generation X (2010-05-18 17:31:35)
nui cine stie ce raspunde »