marime text:

VIDEO: Salt sinucigas de pe o scara! Vezi cum se intoarce 450 de grade pe spate!

Cand vezi executia lui Justin Gabriel de pe corzi uiti ca e membru Nexus. Nu poti sa nu admiri spectaculozitatea si dificultatea manevrei. Imaginati-va acum aceasi intoarcere, dar pe spate! Vezi un salt sinucigas pe spate

Cei doi japonezi care fac spectacol in acest meci, Harashima si Mikami, lupta in promotia Dramatic Dream Team, Harashima fiind Campion in aceasta promotie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 17:46:40)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
Den (2010-10-28 19:37:40)
wow lol:)) raspunde »
lol (2010-10-28 18:43:06)
pai au stiut ca scrie in stanga sus la video raspunde »
RazvY (2010-10-28 13:49:58)
in sfarsit! respect pentru ca ati stiut numele wrestlerilor...o manevra grea si spectaculoasa...daca le faceti si HD...tot asa sport.ro! raspunde »