marime text:

VIDEO: Super-manevra din wrestling, facuta INCREDIBIL intr-un meci de MMA!

Wrestlingul este de mult timp prezent in artele martiale mixte. La un meci de MMA, unul dintre luptatori a facut o manevra superba din wrestling - Un Double Leg Takedown! Vezi impactul incredibil

Un luptator cu o manevra similara in WWE ar fi Jack Swagger, numai ca a lui e intoarsa - Spinning Double Leg Takedown

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuww.TinyUrl.com/ManagerLeague (2012-02-10 17:52:27)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerLeague Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerLeague ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
sunteti prosti (2010-10-07 17:38:46)
cum sa fie din wrestling!!! ati auzit de PANCRATIU?! probabil ca nu. nu va mai uitati la prosti dastea, daca vreti sa faceti sport apucativa de lupte serioase raspunde »
wow!! (2010-10-07 16:54:14)
da cum naiba aschiuta aia il ridica pe camionu ala raspunde »