SONDAJ: Miz, McIntyre sau Daniel Bryan - Care Superstar a debutat cea mai tare melodie in 2010?
VIDEO: Melodia celui mai SPECTACULOS eveniment de la inceputul lui 2011 - TLC! 
	VIDEO: Melodia celui mai SPECTACULOS eveniment de la inceputul lui 2011 - TLC!

Survivor Series a trecut, ne pregatim pentru King of the Ring si Slammy, care vor avea loc la urmatoarele Raw-uri. Dupa acestea insa vine cel mai spectaculos PPV din startul anului 2011. Asculta melodia care vrea sa fie in ton cu mesele, scarile si scaunele!

14 decembrie 2010, 14:40
John Cena John Cena

De 8 ori campion mondial in WWE, John Cena este unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie si unul dintre cei mai iubiti wrestleri din lume. Isi canta propria melodie intitulata My Time is Now - Timpul meu este acum.

9 martie 2010, 13:10
TOP 10 Cele mai ORIBILE melodii de intrare din wrestling! 
	TOP 10 Cele mai ORIBILE melodii de intrare din wrestling!

Muzica in wrestling este un ingredient fara de care acest sport nu ar fi atat de frumos. Daca unele staruri au melodii superbe care se potrivesc perfect, altii au ales .... prost. Iata 10 dintre cele mai proaste melodii de intrare din wrestlingul actual!

27 octombrie 2010, 09:07
Edge - Metalingus Edge - Metalingus

The Rated-R Superstart e unul dintre cei mai in voga wrestleri din WWE in acest moment. Castigatorul Royal Rumble 2010 are 9 centuri mondiale si 12 centuri la echipe in palmares. Melodia de intrare a lui Edge este interpretata de Alter Bridge.

9 martie 2010, 17:46

	VIDEO: E momentul potrivit pentru R-Truth! Afla versurile noii melodii
VIDEO: E momentul potrivit pentru R-Truth! Afla versurile noii melodii

Ron 'R-Truth' Killings, unul dintre cei mai populari wrestleri la ora actuala din WWE, a facut o schimbare destul de importanta o data cu noua lui melodie de intrare - 'Right Time'! Intra sa o asculti si sa aflii versurile - crezi ca i se potriveste?

8 noiembrie 2010, 11:45

	VIDEO: Noua melodie a lui John Cena! E mai tare decat 'My Time is Now'?
VIDEO: Noua melodie a lui John Cena! E mai tare decat 'My Time is Now'?

John Cena nu se dezminte! Desi este pe drumuri mai mereu luptand in WWE si aparand in foarte multe emisiuni, John Cena are timp si de muzica. El a scos o noua melodie numita 'Hustle, Loyalty, Respect!'. Ascult-o aici - Ar trebui sa o foloseasca in WWE?

28 octombrie 2010, 22:45
Randy Orton - Voices Randy Orton - Voices

Randy Orton este deja la 30 de ani o legenda a wrestlingului. Cel mai tanar campion mondial din istorie intra pe melodia Voices a celor de la Rev Theory.

9 martie 2010, 14:23
Christian - Captain Charisma Christian - Captain Charisma

Revenit in 2009 in WWE, Christian a reusit repede sa reintre in inimile fanilor. 'The Peeps', cum sunt ei numiti, sar tot timpul de fericire cand aud melodia Just Close Your Eyes a formatiei Story of the Year.

9 martie 2010, 12:03