marime text:

Fanii pot rasufla usurati - Justin Bieber NU va fi la Wrestlemania 27! Vezi cine ii va lua locul

Wrestlemania 27 va fi in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro duminica noaptea de la ora 2. Desi initial s-a spus ca va fi la show, Justin Bieber se pare ca a fost inlocuit! Si considerand sutele de comentarii impotriva adolescentului, fanii din Romania vor sarbatori!


	Fanii pot rasufla usurati - Justin Bieber <span style="color: rgb(255, 0, 0);">NU </span>va fi la Wrestlemania 27! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi cine ii va lua locul</span>

Pe site-ul corporate.wwe.com ce apartine companiei lui Vince McMahon a fost anuntat oficial ca imnul national, "America, the beautiful" va fi cantat de catre Keri Hilson.

"Nominalizata la premiile Grammy si cu mai multe discuri de platina la activa, Keri Hilson, va canta <America the Beautiful> in deschiderea WrestleMania XXVII, in direct duminica pe 3 Aprilie(luni dimineata de la ora 2 in Romania, in direct la Sport.ro) in Georgia Dome in Atlanta. Hilson se alatura unei liste plina de legende ale muzicii, inclusiv Ray Charles, Aretha Franklin, Gladys Knight, Reba McIntyre, John Legend sau Ashanti care au deschis cel mai mare show anual din wrestling."

In ciuda faptului ca este canadian, Justin Bieber a fost mult timp cel care era favorit la intonarea imnului american. Se pare insa ca negocierile dintre cele 2 parti au cazut iar Bieber nu va canta la Wrestlemania 27.

Wrestlemania 27 este in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro duminica noaptea de la ora 2!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu