marime text:

TOP 5 Cele mai TARI melodii de intrare publicat de Yahoo Sports! VIDEO

Melodiile Superstarurilor din WWE sunt unul dintre principalele puncte de atractie ale wrestlingului. Iar unele Superstaruri au castigat fani o data cu alegerea unei melodii bune! Iata un top 5 cu melodiile din wrestlingul actual


	<span style="color:#f00;">TOP 5</span> Cele mai TARI melodii de intrare publicat de Yahoo Sports! <span style="color:#f00;">VIDEO</span>

"In ultimii ani, Jim Johnson a devenit geniul din spatele melodiilor de intrare, dar WWE-ul are si melodii ale unor artisti precum Rob Zombie si Three 6 Mafia pentru cele mai mari staruri. Care sunt cele mai misto melodii de intrare in ziua de astazi in WWE?" incepe articolul publicat de cei de la Yahoo Sports. Iata care au fost alegerile lor:

#5: Sheamus - WWE and Jim Johnson: Written in my Face

"The Celtic Warrior" este un tip care are o melodie care i se potriveste perfect personalitatii sale. Melodia pare sa fie una care sa cante intr-un pub din Irlanda chiar inainte ca Sheamus sa ia la pumni cativa oameni din bar.

#4: Zack Ryder - WWE and Jim Johnson: Radio

"Campionul Internetului" este unul dintre cei mai underrated oameni din istoria companiei, cred cei de la Yahoo Sports. Asta in ciuda faptului ca are peste 100.000 de afisari in fiecare saptamana pe Youtube. Cand au melodia "Radio" ma gandesc imediat cat de popular este acest om desi apare rar la televizor. WWWYKI!

#3: Randy Orton - Rev Theory: Voices

Am fost un fan al melodiei precedente folosite de Randy Orton cantata de Mercy Drive, dar se pare ca fostul Campion Mondial se saturase de cantec. Dupa ce Punk a pus mana pe melodia pe care o vroia, "Vipera" a ajuns la aceasta melodie. Se potriveste perfect caracterului sau diabolic si e un cantec grozav.

#2: Drew McIntyre - Shaman's Harvest: Broken Dreams

Desi pare ca s-a pierdut in ultimele luni, "Alesul" are una dintre cele mai bune melodii din industrie. E o melodie care aproape ca e un motiv suficient sa iti placa si Superstarul. Daca va avea ocazia poate ajunge un adevarat star si chiar daca nu va ajunge, macar va avea o melodie criminala!

#1: CM Punk - Killswitch Engage: This Fire Burns

CM Punk este la ora actuala omul de care vorbeste toata lumea iar melodia celor de la Killswitch Engage este una dintre cele mai bune din industrie. Punk ii poate multumi lui Randy Orton pentru aceasta melodie. "Vipera" a fost cea care a adus-o in industrie insa Punk a fost cel care a reusit sa o obtina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu