marime text:

VIDEO: Muzica in mijlocul ringului - crainicul lui Del Rio a facut show! Crezi ca are voce?

Ricardo Rodriguez, omul care l-a ajutat pe Alberto del Rio sa-si invinga marele sau rival, pe Rey Mysterio, are un rol din ce in ce mai important! Prezent alaturi de seful sau la Raw, Ricardo l-a ajutat pe acesta sa-l invinga pe R-Truth si apoi a cantat la microfon! Vezi toata faza - de cate stele a cantat Ricardo?

Ricardo Rodriguez, prezentatorul personal al lui Alberto del Rio, a inceput sa iasa din ce in ce mai mult in evidenta! Daca la Smackdownul de saptamana trecuta l-a ajutat pe seful lui sa obtina o victorie mare in fata lui Rey Mysterio, la ultimul Raw, Rodriguez i-a strigat in ureche lui R-Truth cuvintele pe care acesta le adora, What's Up, si l-a facut sa piarda meciul arbitrul numarandu-l in afara ringului!
Apoi, Del Rio a luat microfonul si a aratat inca o data de ce nimeni nu il poate suporta! Mexicanul a insultat cultura si muzica americana si a acuzat muzica preferata a fanilor din Nashville, cea country, ca este plictisitoare! Apoi, i-a dat ocazia lui Ricardo sa straluceasca si l-a lasat sa cante muzica Mariachi!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu