marime text:

VIDEO: 'Time to play the game'! Vezi povestea celei mai EXPLOZIVE melodii din wrestling spusa chiar de Triple H

Chiar daca Triple H nu a mai fost activ de mult in wrestling, 'Regele Regilor' ramane unul dintre cei mai cautati wrestleri de catre media. Englezii de la Daily Star i-au luat un super-interviu lui HHH. Afla ce spune despre melodia lui, cum a fost creata - vezi cum a cantat Motorhead melodia LIVE la Wrestlemania!

Intr-un interviu exclusiv despre DVD-ul despre Lemmy, solistul de la Motörhead, pe care apare si HHH, wrestlerul fiind un bun prieten al legendei rock. Superstarul arata de ce merita sa fie un ambasador al lumii pentru WWE.

Este abil, antrenant si onest. Este o surpriza ca fanii nu aud mai multe de la el.
Melodia de intrare a lui Triple H este cantata de Motörhead. Trips povesteste cum a fost creata melodia si cum i-a ajutat identitatea in wrestling. Iata ce spune
"Acum 8 ani eram intr-o faza a carierei in care mergeam spre varf si deveneam un star major in industrie si vroiam o tema noua, o melodie care sa se potriveasca mai bine cu ce faceam.
Vroiam sa am o anumita vibratie cand merg pe ea. Nu mai eram acel baietel frumos si imaculat. Nu mai eram un baiat bun. Eram aspru si cream dezordine. Fata mea este plina de cicatrici. Cand sunt acolo bat fara mila, lovesc cu barosul si fac adversarii sa sangereze. Asta e imaginea mea. Am simtit ca sunetul celor de la Motörhead m-a ajutat sa exprim asta.
Melodia The Game a fost scrisa de catre cel care face muzica noastra. Lem si-a pus apoi amprenta pe melodie. Diferenta intre cum a facut-o studio-ul nostru si Lem a fost imensa - era cu totul alt cantec.
Prima data cand am ascultat-o am zis: F*** yeah, ma regasesc in ea.
Muzica este vitala in wrestling", admite Triple H care mai spune ca se identifica in atitudinea lui Lemmy de genul <Fie ma iubesti, fie ma urasti>.
“Creaza o emotie imediata. Cand primuI acord suna si Lem spune <It’s time to play the game> toata lumea se ridica in picioare. Este un moment imens.
Muzica tuturor este de acest gen, dar eu sunt subiectiv - simt ca am cea mai puternica muzica din industrie. Tineti-va ochii larg deschisi. Jocul este pe cale sa se schimbe in bine."

Sursa: Daily Star

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu