marime text:

VIDEO: Top 10 cele mai tari intrari in ring ale wrestlerilor!

Modul in care intra in ring defineste personalitatea fiecarui wrestler. Intra sa vezi top 10 cele mai tari intrari in ring ale wrestlerilor in functie de melodie, importanta wrestlerului si reactia publicului!

Locul 10 - Randy Orton

Modul in care Randy Orton merge spre ring intr-un mod tipic unui urmaritor nebun face din Vipera un personaj care intriga. Iar melodia "Voices" se potriveste perfect pentru un om care de multe ori pare posedat.

 

Locul 9 - Goldberg

Cand iesea din vestiarul lui, publicul innebunea. Toata lumea tipa si ii scanda numele non-stop!

 

Locul 8 - Vince McMahon

Modul lui arogant si mersul lui tantos este mai mult comic decat intimidant. Chiar si asa, fanii adora de fiecare data sa il huiduie.

 

Locul 7 - Eddie Guerrero

Atunci cand un om intra in ring cu o astfel de masina, nu are cum sa rateze topul. Modul in care Eddie Guerrero intra in scena tinea in priza pe toata lumea si il facea sa arate foarte bine. RIP Eddie!

 

Locul 6 - John Cena

Cand incepe muzica si John Cena apare in vazul tuturor, un val de blituri se vede in toata arena. Cand intra actualul Campion WWE nimeni nu tine gura inchisa. Fie care il sustine, fie care il huiduie, toata lumea are o reactie fata de Cena. Iar modul in care isi face intrarea la Wrestlemania e magnific.

 

Locul 5 - Triple H

Fie ca ceea ce face in ring e popular sau nu, muzica lui Triple H tot timpul a creat o reactie incredibila din partea publicului. Gesturile lui cand intra in ring parca spun sa ne inchinam in fata lui - si nu poti sa nu o faci, doar el e King of Kings!

 

Locul 4 - DX

Totul e incredibil cand vine vorba de DX. Muzica, video-ul, intrarile lor si, uneori, fac lucruri si mai si. Cum a fost tancul la Summerslam 2009. Tot timpul DX-ul a stiut cum sa faca publicul sa fie fericit.

 

Locul 3 - The Rock

De cele mai multe ori, din melodia lui The Rock nu se auzea decat "If you smell...." restul fiind acoperit de ovatiile publicului. Cel mai electrizant om din istoria a avut una dintre cele mai tari intrari in ring. Speram sa revedem in curand aceasta intrare!

 

Locul 2 - Stone Cold Steve Austin

In momentul in care se aude sunetul geamului care se sparge, publicul innebuneste. Mersul lui cu capul in balans pur si simplu iti arata cine e el. De asemenea, salutul lui Stone Cold facea ca publicul sa innebuneasca!

 

Locul 1 - The Undertaker

Cea mai intimidanta intrare a unui star in istoria wrestlingului. Fie ca il avea alaturi pe Paul Bearer sau adeptii lui, mersul lui incet si lipsa luminilor fac din aceasta intrare cea mai buna din istoria WWE-ului, WCW-ului sau TNA-ului!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariunume (2013-07-01 10:57:42)
Paul Bearer rest in peace raspunde »
Johncenafantherockrespect (2012-08-04 17:04:51)
Cei care ati zis ca john cena are cele mai tari inrari aveti dreptate , atunci cand a intrat si erau 50 de oameni mbracati ca el si faceau semnul lui caracteristic: U can`t see me ? Foarte mult respect pentru John Cena si The Rock , Rock la ajutat pe cena la raw 1000 sa scape de big show . Cei mai tari din lume sunt John Cena si The Rock. raspunde »
Deea (2012-07-15 12:53:25)
cum se numeste melodia pe care intra Aj Lee? raspunde »
florin cosarca (2011-12-19 15:38:07)
cum se numeste melodia pe care a intrat undertaker raspunde »
Necroth (2010-12-30 17:10:27)
Cand Cena sio lua un Tombstone Piledriver in bot ..... raspunde »
Zarnica Stefan (2010-11-02 16:05:51)
Ca sa clarificam mie mi sa parut ca Eddie Guerrero avea cea mai tare melodie de intrare si cel mai marfa stil EDDIE NU A MURIT IN ACCIDENT DE MASINA CI DE STOP CARDIO RESPIRATOR SI DIANA NU MAI VISA !!!!! HBK A PIERDUT SI GATA raspunde »
Vulcano (2010-10-07 09:44:23)
sunt de acord cu diana undertaker e un adormit sclifosit kre deabea a reusit sal bata pe hbk (REST IN SWEET CHIN MUSIC) si app dc intrarea lui shawn michaels nu e in top? k doar e mr wrestlermania nu? raspunde »
katy (2010-10-05 14:39:38)
a fost eddie guerrero cineva dar john cena cum zice el: My Time is now si pt cei ce nu stiu timpul meu este acum raspunde »
a (2010-10-03 00:01:34)
ba carel mai aud cu j cena ii *** una de ajunge in togo! 99% din fanii lu cena nici nu stiu cine a fost EDDIE GUERRERO! cretinilor! raspunde »
john cena (14 2010)
Eu stiu cine a fost atunci cena era doar un pustiulica pe langa EDDIE dar a murit in accident de masina
raspunde »
defapt... (15 2011)
DEFAPT A FOST GASIT MORT IN CAMERA LUI DE HOTEL
the undertaker (2010-09-29 08:50:05)
is deacord cu legal si cica la esti prost ca cena are mai multi ani de cariera decat taker cena a inceput cariera in 2002 s taker mai de mult raspunde »