marime text:

ADIO John Cena! Dupa 6 ani a fost inlocuit in fruntea WWE-ului! CM Punk e noua "față" a wrestlingului! Ce a reusit:

Lucrul care parea imposibil acum cateva luni s-a intamplat. In doar un an, CM Punk a trecut de la un Superstar mediu pe care fanii nu il apreciau, la cel mai in voga om din wrestling si noua "fata" a WWE-ului!


	<span style="color:#f00;">ADIO</span> John Cena! Dupa 6 ani a fost inlocuit in fruntea WWE-ului! CM Punk e noua &quot;față&quot; a wrestlingului! Ce a reusit:

Legendarul comentator al WWE-ului, Jim Ross, un implicat in industrie din 1993, a scris pe site-ul sau personal despre "schimbarea de garda" de la varful WWE-ului, acolo unde John Cena a fost inlocuit de catre CM Punk: "Dupa cum arata ultimele show-uri si ultimele luni, pare evident ca CM Punk a devenit noua <fata> a WWE-ului. Nu, John Cena nu a disparut si Cena se va lupta cu The Rock la WM 28 in cel mai promovat meci si, probabil, cel mai mare Main Event din istoria Wrestlemania. Dar CM Punk a devenit liderul acestei tranzitii din vestiar catre tineret, liderul celor care sunt atat de aproape sa treaca la un alt nivel".

Nu este singura veste buna primita de CM Punk. El si cu The Rock sunt singurii wrestleri plasati in "TOP 75 barbati in pielea carora am fi dorit sa fim in 2011" facut de cunoscutul site Guysm.com. The Rock a reusit sa se plaseze pe locul 17 iar CM Punk pe locul 5! Locul 1 a fost ocupat de actorul Ryan Gossling.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu