marime text:

Atac la WWE pentru retragerea Centurii Femeilor! Mickie James: "Nu poate fi inlocuita!"

Decizia de a retrage cea mai veche centura din istoria WWE-ului, cea feminina aparuta in 1956, a primit multe critici atat din partea fanilor cat si din partea fostelor Campioane! Vezi ce spune Beth Phoenix, care inca se recupereaza, si mesajul emotionant al lui Mickie James!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Atac la WWE</span> pentru retragerea Centurii Femeilor! Mickie James: &quot;Nu poate fi inlocuita!&quot;

World Wrestling Entertainment a retras Centura Feminina. Era cea mai veche centura inca activa din istoria companiei. Va continua insa linia Centurii Divelor cu Centurile Unificate. Layla este ultima Campioana Feminina recunoscuta de WWE.

Beth Phoenix, care a fost de 3 ori Campioana Feminina, si-a exprimat dezamagirea fata de decizia de a retrage titlul:
"Ma intristeaza sa vad ca titlul istoric al Femeilor a fost retras, dar sunt foarte mandru ca am avut onoarea sa il tin." as scris ea pe Twitter. "Atentia mea ramane acum pe Centura Unificata a Divelor".
Beth Phoenix se recupereaza momentant dupa o accidentare grava, acelasi gen care a tinut-o pe Melina 8 luni pe bara! Phoenix se pare insa ca se recupereaza foarte bine, aceasta fiind mult mai avansata decat se anticipa. Ea s-a accidentat in Mai.

Si fosta Diva din WWE, Mickie James, a vorbit pe Twitter despre retragerea Centurii. De 5 ori a detinut-o Mickie:
"Retragerea Centurii Femeilor imi rupe inima. Nostalgia si mostenirea creata pe spatele fiecarei femei care a pavat drumul pentru femei ca mine....Care i-au dat credibilitate...Onoare...Prestigiu..Si adevar! Pentru fiecare femeie care a tinut titlul de-a lungul timpului...Care a stiut puterea si istoria tinuta deasupra capului....Asta nu poate fi inlocuit de nimic in mintea mea...in inima mea...Sunt cu adevarat onorata si fericita ca fac partea din grupul femeilor care i-au imbratisat prezenta....Multumesc..."

Comenteaza pe forum despre retragerea Centurii Feminine din WWE

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu