marime text:

AZI ORA 21: John Cena se concentreaza numai pe Miz plus o super-revansa de la Wrestlemania 22!

Pretendentul principal la Centura WWE, John Cena, s-a concentrat in ultima vreme numai pe razboiul personal cu The Rock si astfel a fost dominat categoric de adversarul sau de la Wrestlemania, Miz. Vezi ce ti se mai pregateste la Raw


	<span style="color:#f00;">AZI ORA 21</span>: John Cena se concentreaza numai pe Miz plus o super-revansa de la Wrestlemania 22!

La Wrestlemania 22, Rey Mysterio castiga primul sau titlu mondial dupa ce i-a invins pe Kurt Angle si Randy Orton. Diseara la Raw de la ora 21, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Rey Mysterio se infrunta cu cel pe care a facut pin-ul in acel meci, "Vipera" Randy Orton. Iar CM Punk si Cody Rhodes, adversarii lor de la Wrestlemania, cu siguranta vor fi cu ochii pe meci!

"Regele Regilor" Triple H, se pregateste de meciul vietii in care incearca sa distruga seria lui Undertaker. Pana atunci, HHH ii face o invitatie "Fenomenului" diseara la Raw.

Campionul WWE promite sa scrie "Miz"-torie in aceasta seara la Raw. Dupa ce l-a dominat categoric 4 saptamani consecutive pe John Cena, The Miz este increzator ca va ramane Campion mult timp si are un anunt imens. Mai ales ca John Cena se pare ca nu va putea fi prezent la Raw in urma atacului de saptamana trecuta!

Toate astea si multe altele, inclusiv un super-meci intre Maryse si Campioana Divelor, Eve Torres, diseara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu