marime text:

AZI ORA 21: Premiera pentru Cena - se bate cu un om cu mai multe masini ca el!

John Cena este cunoscut ca un mare fan al masinilor cu multi cai putere. Diseara la Raw, el se dueleaza cu un Superstar care are mult mai multe masini ca el si, ca si Cena, se bate pentru un titlu la Wrestlemania! Vezi ce ti se pregateste la Raw


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 21:</span> Premiera pentru Cena - se bate cu un om cu mai multe masini ca el!

John Cena are atentia impartita in 3 directii. Trebuie sa fie atent la Miz, Campionul WWE cu care se va lupta duminica noaptea la Wrestlemania. Trebuie sa fie atent la The Rock, gazda Wrestlemania cu care are un duel aprig, deocamdata doar verbal. Trebuie insa sa fie atent si la Alberto del Rio, pretendentul principal la Centura Mondiala la Wrestlemania si adversarul lui din aceasta seara de la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro de la ora 21.

Randy Orton a eliminat pana acum 3 membri din noul Nexus si diseara vrea sa scape de ultimul, Mason Ryan. Iar dupa aceea, are cale libera catre CM Punk. Si cum Orton se va lupta in fata fanilor din orasul sau natal, cine poate paria impotriva lui?

Michael Cole vrea sa isi revina dupa socul de saptamana trecuta cand a fost umilit de catre Stone Cold Steve Austin. Pentru asta, promite sa arate intregii lumi ce fel de om este Jerry "The King" Lawler!

Toate astea si multe alte diseara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu