marime text:

AZI ORA 22: Campionul Mondial pune mana pe omul care i-a torturat tatal!

Miza enorma in Main Eventul de la Smackdown - Campionul Mondial, Kane, se infrunta cu marele sau inamic, omul care i-a rapit si torturat tatal, Edge! Castigatorul va avea un mare avantaj in meciul pentru Centura la TLC! Afla care este acesta si ce ti se mai pregateste la Smackdown!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">AZI ORA 22: </span>Campionul Mondial pune mana pe omul care i-a torturat tatal!

Diseara de la ora 22, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, Kane si Edge se ciocnesc intr-un meci care va zgudui din temelii ringul Smackdownului! Edge i-a rapit tatal lui Kane cu scopul clar de a-l destabiliza emotional si a se asigura ca va fi noul Campion WWE. La Survivor Series a ratat ocazia. Mai are insa o sansa la TLC iar diseara poate sa isi faca misiunea si mai usoara. Edge si Kane se infrunta intr-un meci oficial iar castigatorul poate alege clauza meciului de la TLC!

Alberto del Rio si Rey Mysterio nu mai pot sa stea in acelasi show! Fiecare ii face celuilalt viata un calvar! Mai intai Alberto l-a costat pe Mysterio locul in turneul King of the Ring, pentru ca Rey sa i-o plateasca - Rey i-a distras atentia lui del Rio in meciul cu John Morrison suficient timp pentru ca acesta sa reuseasca o manevra care sa ii aduca victoria! Diseara la Smackdown, Rey Mysterio si Alberto del Rio vor fi fata in fata si cu siguranta vor iesi scantei!

Campionul Intercontinental, Dolph Ziggler, isi vede amenintata Centura! Doi oameni se bat ca primeasca o sansa la titlu - fostul Campion Mondial, Jack Swagger, se infrunta cu omul de la care a luat Ziggler Centura, Kofi Kingston!

Toate astea si multe alte, diseara de la ora 22 la Smackdown, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu