marime text:

VIDEO: Cena vrea sa fie HUIDUIT la ultimul meci al lui Punk in WWE! Vezi motivul si de ce Punk merita mai mult respect decat The Rock!

Probabil cel mai controversat Campion WWE din istorie, John Cena este renumit pentru faptul ca ii incurajeaza pe fanii care-l displac sa-si faca auzite parerile. La Money in the Bank, in meciul cu localnicul CM Punk, Cena chiar vrea sa fie huiduit! Vezi un super-interviu


	<span style="color:#f00;">VIDEO</span>: Cena vrea sa fie <span style="color:#f00;">HUIDUIT </span>la ultimul meci al lui Punk in WWE! Vezi motivul si de ce Punk merita mai mult respect decat The Rock!

“Fanii din Chicago ma vor intampina cu un <F*** You Cena>" a inceput interviul pentru Chicago Tribune campionul WWE aflat in acel moment in Sydney, Australia, locul unde WWE-ul a avut un turneu in ultima saptamana. “Fanii din Chicago aclama si huiduie pe cine vor. Sunt fani grozavi indiferent daca ma plac sau nu. Arata ceea ce simt. Nu imi plac fani care stau in maini.”

Sentimentul anti-Cena va creste enorm la urmatorul eveniment al WWE-ului, Money in the Bank. Atunci, John Cena isi va apara titlul WWE in Chicago, Illinois impotriva eroului natal, CM Punk. Cena a sustinut intotdeauna ca nu il deranjeaza cand e huiduit si a dezvaluit chiar ca sper sa fie un mediu anti-Cena.

“Ar fi un moment interesant. Acelea sunt momentele pe care mi le aduc aminte cel mai mult. CM Punk este cu adevarat mandru de orasul sau si cei de acolo il accepta din acest motiv. Poarta culorile orasului Chicago pe echipament. Daca va fi un public mai mult anti-Cena sau mai mult pro-CM Punk, cred ca va fi cu adevarat grozav.”

De parca mai era nevoie de o miza si mai importanta, Punk a anuntat ca va pleca din WWE indiferent daca va castiga sau nu. Plecarea lui Punk din WWE era un zvon care circula de luni pana cand acesta a anuntat la ultimul Raw difuzat de Sport.ro.

Situatia lui Punk a fost comparata de John Cena cu cea a lui The Rock, omul care va fi in Main Event la Wrestlemania 28 insa criticat de Punk care considera ca el ar merita sa fie in acea postura. “Ai pe o parte un tip, Punk, care este wrestler pur-sange, care iubeste industria si iubeste sa fie in ring si sa lupte. Ii pot intelege frustrarea. Dar nu poti nega atractia pe care o reprezinta implicarea lui The Rock.”

Cena l-a criticat la randul lui pe The Rock pentru ca a plecat din wrestling - de ce trateaza plecarea lui Punk intr-un mod diferit?

“Stiu ca nu va parasi wrestlingul. El pleaca din WWE. Este o diferenta. CM Punk nu simte ca e tratat cum trebuie in WWE. Am mai avut aceasta problema in trecut. MVP a fost un alt om care a simtit ca nu este tratat bine si a plecat in Japonia unde are o cariera frumoasa. La fel si A-Train.

Am mult mai mult respect pentru un tip care pleaca din companie ca sa-i fie mai bine pe alt teritoriu. Toate drumurile duc insa la Roma. Daca ai succes, iti vei gasi drumul inapoi.”

La ultimul show al WWE-ului in Chicago, John Cena a fost huiduit de multi fani care au strigat "Cena sucks!". Ce-i drept, in ring cu Cena se afla The Rock, un om probabil mai popular decat el. Vezi mai jos momentul:

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu