marime text:

Chris Jericho dezvaluie 5 motive pentru care trupa lui e tare!

Liderul formatiei Fozzy, Chris Jericho, este de departe cel mai bun din lume atat in ring cat si pe scena cand are microfonul. Asa se descrie Y2J iar, mai jos, vei afla 5 motive pentru care ultimul album al formatiei, Chasing the Grail, este foarte tare!

1. "Chasing the Grail este un album foarte aproape de o capodopera. Suntem deja la al patrulea album. Toata lumea stie acum ca Fozzy este o trupa legitima. Suntem pregatiti sa aratam ceea ce putem".
 

2. "Nu suntem o trupa care incearca sa aduca anii 80 inapoi. Muzica noastra e o imbinare intre vechi si nou. Avem si melodii foarte heavy, foarte Metallica, insa avem si un sound modern".

3. "Avem foarte multe influnte: The Beatles, Iron Maiden, Dream Theather, Rush, Styx etc. Acest album contine si prima noastra balada 'Broken Soul'. Sunetul muzicii noastre este foarte divers, insa avem propriul sunet".

4. "Pentru ca ma numesc Chris Jericho si sunt atat de urat in WWE, fanii ar putea sa creada ca trebuie sa urasca albumul. Dar sunt mii de oameni care sunt atrasi numai de muzica, nu pentru ca sunt eu in Fozzy. Oamenii recunosc muzica misto".

5. "Cu albumul Chasing the Grail, cei care nu sunt inca fani Fozzy, vor deveni foarte rapid. Daca iubesti rock-ul, o sa iubesti acest album".

Sondaj
E Jericho tare in muzica? (429 voturi)
 
Da, imi place la nebunie
43.59%
187 voturi
 
Nu, ma zgarie pe ureche
56.41%
242 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu