marime text:

"Cine ar castiga o bataie intre Vin Diesel si John Cena?" Vezi cum au mutat The Rock si Cena razboiul pe Twitter!

Mai sunt 11 luni pana la "Meciul Secolului" dintre The Rock si John Cena. Cei doi insa par sa nu mai aiba rabdare si au inceput un duel de la distanta, mai ales ca dupa primul weekend, "Fast Five" cu The Rock a devenit cel mai tare film pe 2011!


	&quot;Cine ar castiga o bataie intre Vin Diesel si John Cena?&quot; Vezi cum au mutat The Rock si Cena <span style="color:#f00;">razboiul </span>pe Twitter!

The Rock a dezvaluit pe Twitter ca filmul "Fast Five" va avea un weekend de debut cu incasari intre 75 si 80 de milioane de dolari, devenind astfel cel mai tare film la acest capitol din 2011 si din toata seria "Fast and Furious"! Celebrul site de stiri din lumea cinematografiei, deadline.com, dezvaluie ca cifra ar putea fi chiar mai mare, in jur de 83 de milioane, si ca incasarile totale dupa cum a pornit vor fi in jur de 500 de milioane de dolari! Aproape jumatate din toate filmele lui Rocky de pana acum!

Aflat in Europa pentru premiera filmului "Fast Five", Rocky nu a uitat de Cena:

The Rock: I put boots to both their candy asses so I have my thoughts - who would win in a fight between Vin Diesel and John Cena? ("Mi-am infipt piciorul in fundul amandurora asa ca trebuie sa va cer parerea - cine ar castiga o bataie intre Vin Diesel si John Cena?")

John Cena: CeNation. Just heard that yesterday the man who invented the telepromter died at 91. Somewhere right now the great one is in mourning :) ("Tocmai am auzit ca ieri a murit inventatorul prompterului la 91 de ani. Pe undeva, Maretul jeleste", aluzie la hip-hopul pe care l-a avut in ceea ce il priveste pe Rocky in care il acuza pe acesta ca citea replicile de pe prompter!)


The Rock i-a si trimis pe Twitter lui Cena un mesaj de ziua lui, pe 23 Aprilie: Happy Birthday @JohnCena - I'm 5 yrs older than you which means I will always be your daddy bitch! ("La multi ani Cena - sunt cu 5 ani mai mare ca tine asa ca voi fi mereu taticul tau")

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu