marime text:

Dolph Ziggler, politicianul din wrestling! "Shawn Michaels si Ric Flair au fost preferatii mei!"

Campionul Intercontinental, Dolph Ziggler, incepe sa atraga din ce in ce mai mult atentia fanilor. Cand majoreta in echipa Spirit Squad, Ziggler, vorbeste intr-un interviu despre viata grea de pe drumuri a wrestlerilor. Vezi de ce e Ziggler politicianul din wrestling


	Dolph Ziggler, politicianul din wrestling! "Shawn Michaels si Ric Flair au fost preferatii mei!"

Dolph Ziggler nu a fost nevoit sa se lupte prea mult pentru a se hotari care va fi cariera lui. Avea doar 5 ani cand a vazut primul meci de wrestling si a fost entuziasmat de ceea ce a vazut. Avea doar 12 ani cand a decis ca wrestlingul este ceva ce vrea sa faca. Nu era insa ceva in care sa poata sa ia o diploma cand a mers la Colegiul Kent State din Ohio.
"Cand eram la colegiu...am studiat stiinte politice pentru specializare . Mereu am fost interesat de politica. Sunt in continuare informat cu ceea ce se intampla."
Defapt, era pregatit sa inceapa primul semestru la Drept cand viata lui s-a indreptat catre wrestling.

Isi aduce aminte cand el si fratele sau, ca toti fratii, se bateau prin casa in copilarie. Defapt si fratele sau a inceput antrenamentul pentru wrestling, chiar daca nu o face inca pentru WWE. Ziggler isi aduce aminte ca ii admira pe fratii Von Erich si Ric Flair."Shawn Michaes si Ric Flair au fost doi dintre favoritii mei."

Ziggler, al carui nume real este Nicholas Nemeth, spune ca parintii lui nu erau prea incantati de ambitiile lui in ceea ce priveste wrestlingul atunci cand era mai tanar. "Imi placea sportul; imi placea sa ma joc orice." mai spune Ziggler.
Dar abia cand a ajuns in liceu a realizat ca are o sansa mai buna sa aiba un viitor frumos daca ramane in wrestling. A facut liceul in Lakewood, Ohio, unde detine recordul pentru cele mai multe victorii in cariera, 82(in wrestling amator).
Apoi, la Kent State, a stabilit recordul pentru cele mai multe victorii din istoria echipei(record care a fost apoi depasit in 2006).

In 2004 a semnat primul contract de dezvoltare. A petrecut timp in Ohio Valley Wrestling, Florida Championship Wrestling si in Raw. A devenit cunoscut ca membru al echipei The Spirit Squad. Iar din 2009 a inceput sa isi faca un nume cu adevarat in Smackdown.
Ziggler, care traieste in Phoenix, este de obicei acasa 2-3 zile pe saptamana, in rest fiind in avion catre urmatorul show.
"Avem un program destul de intens. Lucram intre 3 si 5 zile pe saptamana dar nu exista vreo pauza intre sezoane...Avem evenimente tot anul." mai spune Ziggler care povesteste si ce face un wrestler cand ajunge intr-un oras nou pentru un show: "Zbori la un show, cauti un loc unde sa mananci, apoi cauti un loc unde sa te antrenezi."
Din fericire pentru el, Ziggler spune ca ii place programul incarcat, ii place sa se plimbe si se asigura mereu sa aiba batoane cu proteine in cazul in care nu gaseste vreun loc unde sa mananci sansatos. "Uneori esti nevoit sa mananci la o benzinarie."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu