marime text:

'Fanii lui Michaels sunt RETARZI!' Vezi noile ATACURI la adresa lui HBK si raspunsul lui Shawn Michaels

Omul care a avut cea mai lunga domnie cu orice Centura din istoria Smackdownului - 385 de zile a fost Campionul diviziei Cruiserweight, Gregory Helms a continuat atacurile extrem de dure la adresa lui Shawn Michaels! HBK a raspuns pe Twitter! Vezi schimbul de replici!


	&#39;Fanii lui Michaels sunt <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RETARZI</span>!&#39; Vezi noile <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ATACURI</span> la adresa lui HBK si raspunsul lui Shawn Michaels

Dupa atacul la propria emisiune, Gregory Helms a continuat si pe Twitter:
"Ma intreb daca injunghii in spate mai multi oameni si distrug cariere si masacrez niste animale iar apoi ma rog pe scena, totul devine ok? Doar ma intreb :) Dar gata cu ipocritul ala, sunt acasa dupa un turneu greu si e timpul sa ajung la zi cu inregistrarile de pe DVR."

Cand Shawn Michaels a fost intrebat pe Twitter daca a auzit de atacurile lui Helms si ce crede despre ele, HBK a raspuns scurt in prima faza: "Am auzit de la voi. Atacuri verbale? Wow, destul de infricosator. Ce cred? Bete si pietre cred ?:-)"(expresie in engleza care se spune atunci cand cineva se comporta copilaros si spune lucruri care nu te pot afecta)


Nu s-au oprit aici. Helms a mai atacat odata pe Twitter iar fanii l-au rugat pe Shawn sa se apere in vreun fel. Iata ce a spus Helms: "Cred ca m-as duce sa omor niste animale ca sa ma amuz si sa le pun capetele pe pereti pentru ca asta e ceva ce Iisus ar face. Nu-i asa Shawn Michaels?" Helms i-a mai numit pe fanii lui HBK retarzi!

Shawn Michaels a replicat: "Tocmai m-am intors. Wow, vad ca sunteti aprinsi! Imi pare rau ca trebuie aveti de-a face cu asa ceva. Nu va faceti griji, nu ma intereseaza. Vine odata cu succes. Nu am nicio dorinta sa faca altceva pe internet in afara de a coresponda cu voi. Puteti sa va luati deciziile proprii si eu le voi respecta. Pot sa ma intorc la disctractie alaturi de voi, va rog? Viata e prea scurta ca sa trec prin liceu inca o data:-) "

Cand cineva l-a intrebat de ce nu se apara, HBK a scris: "Voi sunteti cei care s-au suparat eu nu am de ce sa fac ceva."


Chiar daca au fost in WWE in acelasi timp pentru o perioada destul de lunga, Helms si HBK nu s-au intalnit in ring decat la Survivor Series 2006, intr-un meci 5 la 5 traditional pentru PPV(poza este din acel meci)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu