marime text:

FOTO: Ashley, cea mai SEXY blonda care a cucerit ringul! Vezi cum mai arata

A luptat si la Wrestlemania 23 si la editia a 24-a a celui mai mare PPV din wrestling. A pozat in Playboy, a aparut in celebrul reality show Survivor. Ashley era una dintre cele mai populare dive cand a plecat din WWE. Vezi noi poze cu superba blonda


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Ashley, cea mai<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> SEXY</span> blonda care a cucerit ringul! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi cum mai arata</span>

Ashley Massaro a fost nevoita sa ceara rezilierea contractului cu WWE-ul in 2008 din cauza faptului ca fiica ei era bolnava si programul solicitant al WWE-ului nu ii permitea sa aiba grija de ea.
Ashley s-a retras din viata publica de cand a plecat in WWE si mai ales dupa o confuzie in presa - o fosta actrita pe nume Ashley Massaro a fost implicata intr-un scandal cu o companie de escorte si presa a crezut ca e vorba de fosta diva insa era doar o confuzie de nume.

Acum, fosta diva din WWE, Ashley Massaro a dezvaluit pe noul ei cont de twitter ca a sters precedentele conturi de Facebook si Twitter din cauza unui fost iubit.

Pe noul cont ea a scris: "In sfarsit respir din nou, singura si libera, dupa cum a mai spus am facut o greseala - IMENSA - cand am sters contul - nu se va mai intampla vreodata pentru niciun barbat."

Aparitiile ei in public au fost limitate. A fost  gazda unei petreceri in New York la The Chelsea Room si a facut cateva aparitii de cand a parasit compania acum 2 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu