marime text:

FOTO: Cel mai SEXY model care a intrat in ringul de wrestling!

A fost Playmate of the Year si una dintre primele dive care au ajuns in WWE prin intermediul concursului Diva Search alaturi de Maria, Candice Michelle sau Christy Hemme. Vezi o noua galerie FOTO superba cu o Carmella DeCesare, femeia care ar fi prea sexy pentru WWE acum!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Cel mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SEXY</span> model care a intrat in ringul de wrestling!

Carmella DeCesare arata incredibil desi a nascut 3 baieti pana la 28 de ani. Ea e casatorita din 2007 cu jucatorul de football american, Jeff Garcia.
Carmella a facut parte din concursul Diva Search, editia din 2004. Ea insa si-a facut multe rivale in competitie, mai ales pe Maria care i-a aratat degetul mijlociu pentru ca a fost eliminata inaintea ei! Frumoasa bruneta care are radacini portoricane si italiene a iesit pe locul 2 in aceea editie a concursului, dupa Christy Hemme.
WWE-ul a ales insa sa angajeze mai multe finaliste (Amy Weber, Candice Michelle, Chandra Costello, Joy Giovanni, Julia Costello, Maria si Michelle McCool). A luptat intr-un singur meci oficial, la Taboo Tuesday 2004. A pierdut si contractul i-a fost reziliat la cateva zile distanta.
Chiar daca au trecut ani de cand a devenit Playmate of the Year(2004), Carmella continua sa pozeze sexy. Mult prea sexy dupa cum se poate vedea in pozele de mai jos. Cu siguranta nu ar putea face asta daca ar fi fost in continuare in WWE, avand in vedere era PG.
Crezi ca e cel mai frumos model care a intrat in ringul de wrestling?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu