marime text:

FOTO: Cerneala in ring - TOP 10 Cele mai TARI TATUAJE ale wrestlerilor!

In wrestling conteaza mai mult decat in orice alt sport cum esti privit de fani. Si pe langa manevrele spectaculoase, abilitatatea de a potrivi cuvintele la microfon sau integritatea aratata, conteaza foarte mult si cum arati. Iata cele mai misto 10 tatuaje din wrestling


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO: </span>Cerneala in ring - <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 10</span> Cele mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TARI TATUAJE</span> ale wrestlerilor!

Mentiuni onorabile: tatuajele de pe corpul lui Undertaker, Husky Harris, Goldberg, Shawn Michaels, Big Show, Santino Marella.


10. The Undertaker - tatuajul de pe gat cu Sara


Probabil ca va veti intreba de ce dintre toate tauajele lui Undertaker, acesta a fost cel ales. Taker are multe tatuaje tari insa acesta iese in evidenta din 2 motive:
- Un prim motiv ar fi ca e clar ca a durut extrem de tare! Dintre toate locurile de pe corp unde te poti tatua, gatul este cu siguranta unul dintre cele mai dureroase.
- Al doilea motiv e ca atunci cand iti faci tatuaj cu numele iubitei/sotiei, in cazul in care relatie nu merge, esti intr-o mare belea! Iar Taker chiar s-a afla in situatia asta, el ascunzandu-si tatuajul dupa esecul mariajului cu Sara.


09. The Rock

Acest tatuaj este ceva mai vechi si de atunci Dwayne Johnson si-a mai adaugat cateva.
Totusi, acesta este alesul pentru ca este cel cu Brahma Bull. Practic este tatuajul care arata cat de mult s-a dedicat industriei.


08. Randy Orton

E vreun fan al tatuajelor caruia sa nu ii placa tribalele? Fani din intreaga lume si chiar si din Romania si-au facut acest tatuaj ca un tribut adus lui Randy Orton.


07. Batista

Chiar daca in ultima perioada a carierei nu a fost deloc apreciat de public, Batista mereu a fost invidiat pentru tatuajele sale. Toate sunt foarte frumos desenate si il fac pe Batista sa para un adevarat 'Animal'.


06. Bam Bam Bigalow

Un om care a indurat sa fie tatuat pe cap merita cu siguranta un loc in acest top.


05. Lita

Nu pot lipsi divele din lista. Lita are o gramada de tatuaje si acestea au ajutat-o sa fie recunoscuta ca fiind una dintre cele mai extreme dive din istorie.


04. Brock Lesnar

Chiar daca acum nu mai este wrestler, Brock Lesnar ramane in istoria industriei si tatuajele lui sunt foarte tari! Bine, cele de pe spate pentru ca sabia de pe piept....


03. Rey Mysterio - tatuajul de pe spate

Intreg spatele lui Rey Mysterio este acoperit cu tatuajul in forma de spini. Este fara dar si poate cu adevarat grozav! Oare cat o fi durat realizarea tatuajului?


02. CM Punk

Ce poti sa spui despre tatuajele 'Superstarului fara de Vicii'? Sunt excelent si il reprezinta. Si-a tatuat semnul de la Pepsi ca un raspuns la toti prietenii lui care isi faceau tatuaje cu logo-urile marcilor de bere. Tatuajele lui Punk, indiferent daca iti place de el sau nu, nu iti pot displace.


01. Rey Mysterio - tatuajele din fata


Locul 1 fara dar si poate. Chiar daca Rey Mysterio a mai fost in top, acesta merita 2 locuri pentru ca atat tatuajul de pe spate, cat si cele din fata sunt extraordinare. Toate tatuajele din fata arata religia si mostenirea pe care a primit-o.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariumyta (2011-01-17 20:15:46)
frate esti un pros rey e tare raspunde »
CenaTheBest (2011-01-17 20:07:50)
pai misterio e handicapat rau,va dati seama pe la 70 de ani mosu?cu asa tatuaje pe el,mic de inaltime la fel ca acum =)),jeff e destept,nu foloseste tatuaje adevarate...sper sa nu intre in puscarie...oricum sigur va scapa wreslingul e reg. :) raspunde »
batistafan (18 2011)
batista e cel mai bun
raspunde »
rey mysterio (17 2011)
in primu rand tu esti handicapat mai sa sti.rey mysterio este cel mai tare si in plus rey mysterio nu se drogheaza ca jeff hardy si pe de alta parte rey nu o sa ajunga in puscarie ca jeff si rey este un om bun macar isi iubeste familia mai boule
raspunde »
we (2011-01-17 20:01:00)
domnule lalaa,dolph zigler nu a castigat nimic,daca nu intelegi limba engleza,nu mai vorbi,si stii de ce??? Ti-a spus rko!!!! raspunde »
georgeGT (2011-01-17 19:35:00)
eu numi mias face tatuaje a si va dau in sfat daca vedeti un idiot cu primu primu lasatil dracului ca ala i primu la prostiii raspunde »
Bani PTC (2011-01-17 19:29:41)
Faceti bani online pentru a da click-uri. http://*****/?rh=8bfb02ba6cc2a92966db1a628d6e9026 raspunde »
lalaa (2011-01-17 19:16:57)
am intrat pe wwe.com si nu imi vine sa cred dar e adevarat nu stiu daca va place acest mesaj mie nu mia placut ok vil spun ooooooooohhhhhh DOLPH ZIGLER (DOLF ZIGLAR) CASTIGA ROYAL RUMBLE nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ddddddddddddddddddddooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppphhhhhhhhhhhhhhhhhh AH raspunde »
eu (17 2011)
Royal Rumble-u` o sa fie in data de 30 luna asta, cum sa`l castige deja?:))
raspunde »
rko... (17 2011)
greu ii sa fii prost:|....dolph nu castiga RR pt nici nu o fost evenimentu iar DZ are meki VS EDGE pt WHC deci...probabil nici nu o sa participe....:|(probabil ai vzt img cu edge vs zigler si ai crezut ca ii la WM27=)))
raspunde »
adyTza (2011-01-17 19:12:01)
Au dreptate cei care au facut acest top cel a lui Mysteryo este cel mai tare! raspunde »
Gabriel (2011-01-17 18:52:51)
Cred ca Edge sau Jeff Hardy meritau si ei un loc in top...cu tatuajele de pe maini raspunde »
TheViperion (2011-01-17 18:24:33)
Si Jeff Hardy are tatuajul ala tare cu dragon ce il acopera o parte din gat si bratul , lafel si EDGE care are niste tatuaje stil rock. raspunde »
Lita-Kamelya (2011-01-17 18:04:29)
Lita are the BEST ever raspunde »