marime text:

FOTO: Si-a inselat Chris Jericho sotia cu Kelly Kelly?

Casatorit cu Jessica Lee Lockhart, cuplul avand 3 copii, Chris Jericho a calcat stramb. La o petrecere la care s-au aflat mai multi fani ai WWE-ului, Y2J si Kelly Kelly au fost foarte apropiati. Vezi toate pozele, inclusiv cea care a facut valuri, cu sarutul dintre cei doi! Crezi ca a fost mai mult de o joaca?


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Si-a inselat Chris Jericho sotia cu Kelly Kelly?

Viata lui Chris Jericho a fost mereu sub lumina reflectoarelor, el fiind fiul unui fost jucator faimos de hockey, Ted Irvine. De aceea, o poza cu el sarutandu-se cu alta femeie avand in vedere ca este casatorit de 10 ani si are 3 copii face valuri!

Chris s-a casatorit cu iubita din liceu, Jessica, pe 30 Iunie 2000. In 2003 s-a nascut primul copil al cuplului, un baiat pe nume Ash Edward Irvine si doua fetite gemene care s-au nascut in 2006 (Cheyenne Lee si Sierra Loretta).

Chiar daca s-a speculat foarte mult ca Kelly Kelly si Chris Jericho sunt mai mult decat prieteni(poza cu numarul 5 nu are nevoie de vreo descriere). Totusi, aceste poze nu au daunat casniciei dintre cei doi, ei afisandu-se impreuna la premiera unui film si parand fericiti (vezi poza numarul 14).

Tu ce crezi, a fost/este mai mult decat o prietenie relatia dintre Chris Jericho si Kelly Kelly?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu