marime text:

HBK rupe tacerea! Vezi primul filmulet al lui Shawn Michaels de la retragere!

La Wrestlemania 26 Undertaker i-a incheiat cariera lui Shawn Michaels, cariera de peste 20 de ani! De la retragere, Shawn Michaels nu a mai avut nicio aparitie, retragandu-se si din viata publica. Vezi primul video cu HBK de la retragere!

Dupa cum foarte multa lume stie, Shawn Michaels nu si-a facut niciodata simtita prezenta pe internet. Din fericire pentru fani, acele zile iau sfarsit - fostul multiplu Campion WWE si-a facut conturi pe Twitter, Facebook si YouTube. De asemenea doreste sa lanseze un site oficial in viitorul apropiat.
Pentru a distruge orice indoiala, HBK a postat un filmulet cu el insusi prin care confirma conturile. Asta dupa ce in ultimele saptamani au aparut mai multe zvonuri despre Shawn si Rebecca (sotia lui HBK) lansate de o pagina de facebook, care s-a dovedit a fi falsa.
In video, HBK da doua motive pentru faptul ca isi face(in sfarsit) simtita prezenta pe internet. Primul si cel mai important e pentru ca vrea sa ramana in contact direct cu fanii care l-au sustinut in toti anii in care a luptat in ring si sa ii tina la curent cu ce va face si ce nu va face. Celalalt motiv pentru care se baga pe internet este faptul ca au aparut foarte multi oameni care sustin ca sunt el sau sotia lui, in special pe MySpace, Facebook si Twitter. Pentru a reitera, singurele conturi ale familiei Michaels de pe internet sunt cele notate pe pagina lui de YouTube.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu