marime text:

INCREDIBIL, dar adevarat! The Miz este deja MAI BUN decat a fost The Rock vreodata!

Campionul WWE, The Miz, repeta obsedand de fiecare data cand are un microfon in mana ca este grozav. Putini insa cred asta, multi spunand ca nu are fata de campion. Statisticile insa incep sa ii acopere afirmatiile lui Miz, el fiind aproape sa-l depaseasca deja pe The Rock!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">INCREDIBIL, </span>dar adevarat! The Miz este deja<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> MAI BUN</span> decat a fost The Rock vreodata!

The Miz este Campionul WWE, lucru pe care aproape nimeni nu credea ca-l va realiza vreodata, multi numarandu-i zilele in wrestling. Iata insa ca a reusit si a devenit si cel mai longeviv detinator al titlului din ultimii 3 ani.

Miz este insa foarte aproape sa ii dea o lovitura idolului sau din copilarie. Miz este aproape sa depaseasca orice domnie pe care a avut-o The Rock vreodata! Cel mai mult timp cand a detinut Rocky centura a fost in 2000 pentru 119 zile. Miz are in acest moment 114 zile dar nu isi va apara Centura pana la Wrestlemania 27, adica va detine centura pentru cel putin 120 de zile, mai mult decat a reusit The Rock in vreun dintre cele 7 dati in care a fost campion!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu