marime text:

John Cena NU mai este numarul 1 in wrestling! Cine l-a DETRONAT dupa 5 ani in care a fost cel mai popular:

Foarte multi fani atunci cand spun WWE, spun John Cena. Cel putin asa a fost in ultimii ani. Iata insa ca popularitatea lui Cena, fara egal in ultimii 5 ani, a fost depasita! Lovitura primita de Cena e cu atat mai mare cu cat l-a depasit un mare rival!


	John Cena <span style="color:#f00;">NU </span>mai este numarul 1 in wrestling! Cine l-a <span style="color:#f00;">DETRONAT </span>dupa 5 ani in care a fost cel mai popular:

Site-ul WrestleZone a dezvaluit ca in WWE a fost trimis un memo intern cu top 10 Starurile care vand cea mai multa marfa iar John Cena nu e numarul 1! Dupa multi ani, un star din WWE vinde mai bine produse decat Cena.
Noul numar 1 este CM Punk!
Conform acelui memo, Punk este primul atat la comenzile online de pe site-ul WWE-ului, cat si la magazinele care sunt la toate show-urile WWE-ului! Singura data cand John Cena nu a fost primul a fost atunci cand The Rock s-a intors la Raw iar tricoul lui a avut vanzari record pe magazinul virtual.
Surse din WWE, citate de wrestlezone, dezvaluie ca doua dintre tricourile lui Punk au eclipsat recordul de o zi al lui Rocky: "Marfa lui Punk este hot. Nimeni nu l-a detronat pe Cena in ultimii 5 ani iar cifrele lui Punk sunt cu mult peste oricine si orice!"
Un nou intrat in acest top 10 este nimeni altul decat Campionul Internetului, Zack Ryder!
"Este o veste uriasa pentru Zack si fanii lui. Acel memo este vazut de toti oamenii de la varf din WWE. E clar ca stiu acum cresterea popularitatii lui Zack."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu