marime text:

Maryse se teme pentru viata ei! E urmarita de un OBSEDAT si a cerut ordin de restrictie impotriva lui!

Viata de diva frumoasa are si dezavantaje! Probabil cea mai populara femeie din WWE, Maryse, a facut cerere la judecatorie pentru un ordin permanent de restrictie impotriva unui barbat! "Ma tem pentru viata mea" socheaza frumoasa blonda!


	Maryse se teme pentru viata ei! E urmarita de un <span style="color:#f00;">OBSEDAT </span>si a cerut ordin de restrictie impotriva lui!

UPDATE: WWE-ul a marit securitatea din jurul lui Maryse la show-urile netelevizate ale companiei dupa ce a aparut situatia cu Silber.


Maryse, frumoasa diva a WWE-ului despre care se spune ca are o relatie cu The Miz, a facut cerere pentru un ordin de restrictie permanent impotriva lui Lee Silber, un barbat de 61 de ani! Maryse sustine ca acesta i-a trimis "numeroase scrisori acasa si peste 50 de mesaje vocale pe telefonul persona, toate fiind foarte ingrijoratoare.

Intr-una dintre scrisorile primite de la Silber, el ii promite ca "iti voi da un cec de 100.000 de dolari si, pe langa asta, un inel cu un diamant de 100 de carate care valoreaza 20mil de dolari ca sa-ti demonstrez ca-ti sunt prieten".

Maryse spune ca scrisoriile lui Silber au devenit si mai infricosatoare in ultimele saptamani, in acestea el promitand ca "va veni in LA pentru mine" si ca "ma va lua in rai cu el".

Pe langa aceste dezvaluiri, Maryse le-a spus celor de la TMZ ca "ma tem pentru viata mea". Ea si-a imbunatatit sistemul de securitate de acasa si l-a numit pe Silber "crazy stalker ... care are nevoie fie de un spital psihiatric, fie sa ajunga in inchisoare".

Maryse va merge la proces pe 3 August.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu