marime text:

MOTIVUL pentru care CM Punk purta tricoul lui Stone Cold cand a facut ISTORIE! Vezi ce spune Punk despre un eventual meci cu Austin!

CM Punk a fost suspendat de WWE dupa ultimul Raw la care a oferit unul dintre cele mai socante si controversate momente din istoria companiei! Iar Punk a facut asta purtand un tricou al lui Stone Cold Steve Austin! Intra sa aflii de ce


	<span style="color:#f00;">MOTIVUL </span>pentru care CM Punk purta tricoul lui Stone Cold cand a facut ISTORIE! Vezi ce spune Punk despre un eventual meci cu Austin!

GQ: Ai vrut sa faci o paralela la Austin purtand tricoul lui cand ai facut acel discurs?

C.M. Punk: Fac multe lucruri ciudate despre care oamenii vorbesc. Nu cred ca e vreun secret; cred ca cel mai mare meci pe care orice companie il poate face acum e CM Punk vs. Stone Cold Steve Austin. Ma gandesc la asta inca de cand aveam 15 ani. Eu nu am vicii. Nu beau alcool si nu iau droguri. Nu fumez. Iar Austin e cum e. Este practic imposibil ca o asemenea situatie sa nu atraga. Idea de a fi la televizor purtand tricoul tau e ca lumea sa-l vada si sa-l cumpere. Fusesem mai devreme in acea seara si luptasem. Iti arunci tricoul in afara ringului si n-am idee ce se intampla dupa asta. Am mers in spate si cautam alt tricou. Am trimis pe cineva sa-mi aduca si a venit cu un XXL. Si ma gandeam deja <Pot sa inot in asta>. Si e ciudat cand poti un tricou lung care face sa para ca nu porti pantaloni. Aveam tricoul cu Austin in geanta si imi venea.Am ras in sinea mea si l-am pus pe mine. Plantez cumva vreo idee? Nu stiu. Nu pot garanta cuiva ca ael meci va avea loc. Vrea sa aiba loc? Absolut!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu