marime text:

Rey Mysterio: "Ca toata lumea, si eu am fost fericit de REVENIREA lui The Rock! Abia astept REPLICA lui Cena!"

Revenirea lui The Rock in WWE a fost dezbatuta in toata presa din America iar atacul asupra lui Cena a pornit un adevarat razboi intre fani. Mexicanul Rey Mysterio, si el extrem de popular, a vorbit despre acest conflict in presa.


	Rey Mysterio: &quot;Ca toata lumea, si eu am fost fericit de <span style="color: rgb(255, 0, 0);">REVENIREA </span>lui The Rock! Abia astept <span style="color: rgb(255, 0, 0);">REPLICA </span>lui Cena!&quot;

"Universul WWE intreba de foarte mult timp daca va mai reveni The Rock, cand se va intoarce in wrestling. Acum ca a revenit, cred ca toti cei care au pus aceste intrebari au fost electrizati de Rocky. Si, sa fiu sincer, am vazut de acasa totul si am fost si eu electrizat. Si a fost o revenire imensa avand in vedere si ce a spus The Rock la Raw iar acum totul va fi si mai incitant pentru ca Cena nu isi va tine gura inchisa. Poate sa intepe, si cand inteapa, devina chiar dur, asa ca va fi incitant pentru fani. Cred ca in acest an, fanii vor fii in picioare aplaudand de la inceputul Wrestlemania pana la final."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu