marime text:

Se RETRAGE Triple H? "Nu mai am nicio provocare in wrestling!"

"Asasinul Cerebral", Triple H, pare ca a decis sa renunte la cariera de wrestler! Omul care va prelua stafeta de la Vince McMahon si va conduce WWE-ul cand acesta se va retrage da senzatie ca se pregateste sa puna punct carierei! Vezi ce spune HHH


	Se <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RETRAGE </span>Triple H? &quot;Nu mai am nicio provocare in wrestling!&quot;

Mai exista provocari pentru tine in wrestling? Nu sunt prea multi care sa poata sa spuna ca au castigat fiecare titlu posibil.
HHH: Stii, daca privesti situatia din unghiul asta, nu mai am nicio provocare. Am citit recent un interviu cu The Rock in care spunea motivul pentur ca a mers la Hollywood. Facuse tot ce isi dorise sa faca in WWE. La fel simt si eu dar inca imi place foarte mult totul. Pentru mine nu mai exista provocarea de genul "Pot sa fac asta?", acum provocarea este doar sa apar la Wrestlemania unde vor fi 75.000 de oameni si daca nu poti sa ai o explozie de adrenalina in acel moment, atunci ai probleme serioase! Asa ca pentru mine e doar amuzant.

Mai ai acea explozie de adrenalina la Wrestlemania dupa ce ai luptat de 9-10 ori la acest eveniment?
HHH: Oh my God, yeah. Inca mai am acel sentiment cand lupt acolo. De exemplu, poti sa faci 50 de filme. Insa daca iti place sa faci filme, vei continua sa le faci. Imi face mare placere sa fiu in ring si sa lupt in fata fanilor. Cand am oportunitatea sa fac asta, ma simt foarte bine. Pentru mine, in acest moment, cand am 3 copii care sunt pe primul plan si orice altceva urmeaza dupa ei, orice altceva fac pentru ca vreau sa fac.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu