marime text:

Shawn Michaels explica IN PREMIERA de ce a acceptat sa se lupte cu Taker la WM 26 desi pierduse cu un an inainte!

Retras acum aproape 1 an din wrestling, Shawn Michaels va intra in acest an in Hall of Fame. Fanii insa si-ar dori mai mult ca orice sa-l vada pe cel pe care aproape toata lumea l-a numit ca fiind "cel mai bun performer din istorie". Vezi ce zice de retragere si despre Ric Flair


	Shawn Michaels explica <span style="color: rgb(255, 0, 0);">IN PREMIERA</span> de ce a acceptat sa se lupte cu Taker la WM 26 desi pierduse cu un an inainte!

In ultimul numar al revistei WWE-ului, Shawn Michaels este intervievat despre intrarea lui in Hall of Fame si despre viata de dupa wrestling.
In interviu, lui Michaels i-a fost pusa evidenta intrebare despre retragere si comentarii:”Nu conteaza de cate ori spui ‘Nu ma mai intorc’, cineva tot o sa te intrebe. Intotdeauna exista cineva, pe undeva, mai ales pe Internet, care spune ca te intorci, sau ca ai alte motive sau…orice. E pur si simplu parte a jocului.”

Michaels a fost intrebat daca respectul lui fata de Undertaker a fost unul din factorii care l-au facut sa ramana in retragere si a raspuns: "Din nou, sunt intr-o pozitie care imi permite luxul de a spune ’Nu vreau da fac asta’, daca nu vreau sa fac ceva. Si, daca spun nu, atunci chiar nu o voi face. Nu mi-as fi pus cariera in joc impotriva seriei lui Undertaker daca nu eram 100% gata sa accept consecintele. Sa raman retras e tot atat o chestiune de respect fata de el, cat si de respect fata de promisiunea pe care pe care mi-am facut-o mie si familiei mele. Uneori sunt momente pe care nu le poti depasi."

Michaels a fost intrebat despre intoarcerea lui Ric Flair dupa meciul sau de retragere pierdut in fata lui HBK la Wrestlemania XXIV si a comentat : "Atatia oameni ma intreba despre Ric, si daca intoarcerea lor lui ma deranjeaza. Raspund intotdeauna ‘Absolut deloc’. Un meci la Wrestlemania XXIV – acel moment – a fost adevarat 100% pentru mine. Si a fost reala si pentru el. Asta nu o sa se schimbe niciodata. Vreau ca Ric sa fie fericit. Si ca sa fiu sincera, stiu ca Ric e cel mai fericit cand e in ring. Momentul acela va fi intotdeauna foarte special pentru mine."

Michaels nu ii invinovateste pe cei care se intorc in ring dupa retragerea oficiala, comentand: “E foarte greu sa iei o decizie bine gandita cand nu ai timp sa te gandesti. Eu am avut avantajul asta, am avut posibilitatea sa modelez circumstantele din jurul retragerii mele in punctul in care clauza privind finalul de cariera sa insemne ceva. Inteleg de ce oamenii nu pot sta departe de ring. Atmosfera din afacere – sa fii alaturi de ceilalti in vestiar sau in ring – poate fi foarte intoxicanta.”

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu