marime text:

Sheamus : "Dormeam pe jos in aeroport ca sa ajung la galele de wrestling!"

Fostul campion WWE, irlandezul Sheamus, isi dezvaluie secretele copilariei intr-un interviu pentru WWE Magazine. Sheamus da dovada la microfon de acelasi tupeu care l-a facut cel mai bun debutant in wrestlingul profesionist in 2009.

Sheamus : "Dormeam pe jos in aeroport ca sa ajung la galele de wrestling!"

I: Ai crescut pe strazile din Dublin si am aflat ca ai lucrat acolo ca ... Administrator IT. E pe bune?

S: Da, si era foarte foarte plictisitor. Dar, in acelasi timp, eram si part-time wrestler. Slujba aia nu e insa nimic pe langa ce fac acum. Am cea mai misto slujba din lume, si imi traiesc visul. Si, in plus, toate frustrarile acumulate din cauza calculatoarele le vars pe toti oponentii din ring.

I: Cum era cand te luptai in Irlanda? A venit succesul rapid?

S: Am luptat pentru promotia Irish Whip Wrestling. Am fost de doua ori campion si era bine, dar nivelul era de amatori daca ar fi sa compar cu WWE-ului. Trebuia insa sa incep de undeva. Eram la cel mai jos nivel, luptam pe gratis, si am incercat sa invat cat mai multe. Obisnuiam sa merg pana in Anglia si dormeam in aeroport pe jos. Luptam vinerea, dormeam in masina, luam avionul catre Anglia, si dormeam in aeroport pentru ca era prea tarziu sa mai ajung la vreun hotel. Apoi ma intorceam la Dublin, si mergeam direct la munca. Nu aveam practic o viata. Am renuntat la ea. Nu ieseam la bere cu prietenii. Mergeam la sala cand ei erau la petreceri. Am facut multe sacrificii, dar nu regret nimic.

I: Ce crezi despre Hornswoggle, celalalt irlandez din WWE?

S: Pentru mine, Hornswoggle nu exista. Daca vreodata face greseala sa se bage in calea mea, o sa il azvarl cu piciorul cat de departe pot.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu